DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Wilma Elles ile Yiğit Caner Ertoşi Aşk mı Yaşıyor?

04.10.2019
A+
A-

Oyuncu Wilma Elles, birlikte kitap yazdığı Yiğit Caner Ertoşi ile yeni bir aşka yelken açtı. 28 yaşındaki genç yazar, kendisinden 10 yaş büyük sevgilisi Wilma’yı telefonuna ‘Ay parçam’ diye kaydetti.

İş insanı Kerem Göğüş’ten ayrıldıktan sonra kendisini ikizleri Milat Aristo Kerem ve Melodi Bita Oleka’ya adayan oyuncu Wilma Elles, yeni bir aşka yelken açtı. İddiaya göre Wilma Elles, ‘Kul ve Tablası’ adlı kitabı birlikte yazmaya başladığı Yiğit Caner Ertoşi’yle sevgili oldu. Altın Kalem ödüllü yazar Yiğit Caner Ertoşi’ye gönlünü kaptıran Wilma Elles’in keyfine diyecek yok. Güzel oyuncu, sevgilisiyle sık sık görüntülü olarak görüşme yapıyor. Yiğit Caner Ertoşi, sevgilisine Ay parçası diye hitap ediyor ve telefonuna bu şekilde kaydetmiş. İki aydır kitap üzerinde çalışan çiftten 28 yaşındaki Ertoşi verdiği bir ropörtajda ‘Wilma gerçekten içi dışı bir birisi. İnşallah ilerleyen günlerde onu Van’a kahvaltıya ve aile yemeğine davet edeceğiz. Gönüller güzel olduktan sonra her şey güzel olur şüphe yok güzel de olduğunu düşünüyorum’ demişti.

İMKANSIZ AŞKI TAVSİYE EDİYOR

Üçüncü göz üzerine bir kitap yazdıklarını anlatan Wilma Elles, bir ropörtajında ‘İnsanlara biraz da imkansız olan aşkları yaşamasını tavsiye ediyoruz kitapta aslında’ demişti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.