DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

WhatsApp iOS bildirimlerinde yeni dönem!

23.11.2018
A+
A-

Hatırlayacağınız üzere WhatsApp 2.18.90 güncellemesiyle birlikte kullanıcılara Bildirim Genişletme özelliği kullanıma sunulmuştu. Bildirim genişletme ile kullanıcılar, gelen görüntüleri ve GIF’leri bildirim ekranından rahatlıkla görüntüleyebiliyorlardı. Şimdi ise, söz konusu Bildirim Genişletme özelliğine bir yeni özellik daha ekleyecek olan yetkililer, uygulamanın bildirim ekranı üzerinden kullanılabilmesine olanak sağlayacak.

✅ WhatsApp is rolling out the possibility to view videos directly in the push notification for any iOS beta user having the 2.18.102.5 version installed!

It will be available soon for App Store users.

— WABetaInfo (@WABetaInfo) November 20, 2018

WhatsApp iOS  2.18.102.5 sürümü ile birlikte mesajlaşma uygulamasına gelecek olan yenilik ile birlikte, kullanıcılar bildirim ekranı üzerinden artık gelen videoları da Bildirim Genişletme özelliği sayesinde görüntüleyebilecekler.  WABetaInfo tarafından aktarılan bilgilere göre, bu özellik şimdilik uygulamanın beta programına kayıtlı olan kullanıcılara sunulmuş durumda.

WhatsApp iOS Public Beta testlerine nasıl katılırım?

App Store üzerinden TestFlight uygulamasını indirdikten sonra, beta testlerine geçebilmek için buraya tıklayın. Linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan ”Start Testing (Teste Başla)” seçeneğine tıklayın. Teste Başla tıkladıktan sonra bu sayfadan TestFlight uygulamasına yönlendirileceksiniz.

Uygulamaya yönlendirildikten sonra beta testlerine katılım şartlarını ve koşullarını kabul edin. Tüm bunları yaptıktan sonra geriye kalan tek işlem ise, App Store üzerinden indirmiş olduğunuz TestFlight uygulamasından, WhatsApp’ın Beta sürümünü indirmek. Böylece sizde, en son gelen yenilikleri herkesten önce deneyimleyebileceksiniz.

Not: Uygulamanın Beta sürümünde bazı çökmeler ve hatalar meydana gelebilir. Bu yüzden kararlı sürümü kullanmak daha sağlıklı olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.