DOLAR 32,5601
EURO 34,8812
ALTIN 2.435,32
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

WhatsApp grupları için beklenen haber geldi

21.04.2020
A+
A-

Google Duo ve Zoom gibi rakipleri önlemek için WhatsApp, daha artı kullanıcının bir grup görüşmesine katılmasına izin verme özelliği üzerinde çalışıyor. Şu lahza itibariyle, sadece 4 kullanıcının bir grup görüşmesine katılmasına izin veriyor. bununla birlikte, WhatsApp’ın en son Android beta sürümü ile bu sınırlı kullanıcı sayısının yakın zamanda artırılabileceğini gösteriyor. Görüntülü hitabe kaç kişi ile yapılacak sorusunun yanıtı ise aşağıdaki görsele kadar 8.

Zoom ve Google Duo, aynı anda düzinelerce kişiyle görüntülü görüşmesine izin veriyor. bu nedenle, halk müziği corona virüsün yayılmasını durdurmak için sosyal mesafeyi koruduğundan nedeniyle dünyanın her yerinden farklı alanlara yönlendirilmiş uygulamalarla iletişimini sağlıyorlar.

Android için WhatsApp v2.20.128 beta ve WhatsApp v2.20.129 beta sürümünde keşfedildi. Bu nitelik az önce etkinleştirilmedi. bu nedenle, kullanıcılar en son sürüme güncelledikten daha sonra kullanamazlar.

Bu nitelik kullanıma açıldıktan sonradan grup çağrısında kaç katılımcıya izin verileceğine dair netlik yok. Hem, özelliğin işletme hesapları için de ne süre yayınlanacağı konusunda bir yorumlama yoktur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.