DOLAR 32,3192
EURO 35,0609
ALTIN 2.309,09
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

WEVisionary’20 Online Vizyon Projesi başlıyor

05.05.2020
A+
A-

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Markalaşma Kulübü bünyesinde çalışmaları yapılan ve 6 Nisan itibariyle hayata geçirilen WEVisionary platformu, farklı disiplinlerden çoğu üniversite kulübü ve toplulukla beraber çalışmalarını başlatıyor. Katma layık üretecek projeleri ve fikirleri hayata vermek amacıyla, mühendislik, hukuk ve iletişim gibi çoğu öbür alandan ve hali hazırda 100’den pozitif üniversite kulübünün iş birliğiyle oluşturulan WEVisionary 11-20 Mayıs aralarında düzenlenecek online zirve ile görücüye çıkıyor. ”Eylemsiz vizyon bir hayaldir” sloganıyla yola çıkan ve multidisipliner bir yapılanma olan WEVisionary, birincil zirvesinde 20 konuşmacıyı ağırlayacak.

İş dünyası, geleceğin ihtiyaçlarını konuşmak üzere buluşuyor
Aralarında Eczacıbaşı Holding Idare Heyeti Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Anadolu Efes CEO’su Can Çaka’nın da olduğu online zirvede geleceğin ihtiyaçlarına mercek tutulacak. Gelecek vizyonları neler olacak, son dönem analizleri ışığında nelerin değişmesi öngörülüyor, ülkemizde ve dünyada neler değişecek gibi sorulara da cevap aranacak zirvede katılımcılara sektörel ve sosyal ufak testler aracılığıyla ödül ve kuruluşlarla projelerde alıştırma fırsatı sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.