DOLAR 32,5542
EURO 34,9068
ALTIN 2.429,71
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Wesley Sneijder: “Sadece beyinsizler her okuduklarına inanır”

17.07.2019
A+
A-

Galatasaray’ın eski futbolcusu olan Wesley Sneijder, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, çıkan boşanma haberlerine karşı sert ifadelerde bulundu.

Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau ile olan evliliğinin bitmediğini fakat zor bir dönemden geçtikleri iddialarını kabul ederken Türk medyasında çıkan tazminat haberlerine karşı tepki gösterdi.

Futbolcu Wesley Sneijder’in Instagram hesabı üzerinden paylaştığı, “Söylentiler nefret edenler tarafından taşınır, aptallar tarafından yayılır ve salaklar tarafından kabul edilir” ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafla birlikte, şu açıklamalarda bulundu: “İnsanların benim ve Yolanthe’nin hakkında konuştukları saçmalıklara karşı daha fazla sessiz kalmayacağım. Açık olalım. İlk olarak evet; biz artık birlikte değiliz. Henüz boşanmadık. Evliliğimizde çok fazla hata yaptım ama bu kimseyi ilgilendirmez. Yolanthe bana karşı hala iyi ve ona saygı duyuyorum. Yolanthe beraber olmasak bile her gün çocuğumuzla ilgileniyor.

‘YOLANTHE BENDEN 19 MİLYON EURO İSTEMİŞ!’

İkincisi onun benim payımdan bir şeye ihtiyacı yok çünkü kendisinin her şeye sahip. Türk basınına göre Yolanthe benden 19 milyon euro istemiş ve ben 15 euro verecekmişim öyle mi? Haha! Beyler her seferinde daha da çılgınlaşıyorsunuz. Beyinsiz insanlar her zaman okuduklarına inanır.

‘BU HİKAYELERİN TÜMÜ YALAN’

Sadece şunu bilin; Yolanthe benden bir şey istemedi ve ben de ondan istemedim. Birbirimizin parasına ihtiyacımız yok. Bu hikayelerin tümü yalan. Basının, benim ve onun hakkındaki tüm yalanlarını iğrenç buluyorum. Hiçbir şeye yanıt vermemiz gerekmediğini biliyorum ve çocuğumun annesine tüm bunları okurken sakin kaldığı için saygı duyuyorum. Ama ben öyle değilim. İnsanların hayatımla uğraşmalarına izin vermiyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.