DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

“Wednesday 2. Sezon Netflix’te Olmayacak” İddiası Ortalığı Karıştırdı: Netflix’ten Açıklama Geldi

03.01.2023
A+
A-

23 Kasım’da Netflix’te yayınlanan Wednesday, kısa süre içinde Netflix’in 2022’de en çok izlenen ikinci dizisi olmayı başarmıştı. Tim Burton’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Addams ailesinin günümüze taşındığı dizi, bugün Netflix kullanıcılarını endişelendiren bir haberle gündeme geldi.

The Independent tarafından paylaşılan bilgilere göre Wednesday’in halen resmen duyurulmayan ikinci sezonu, Netflix’te yayınlanmayabilir. Zira Netflix, Amazon’un Metro Goldwyn Mayer’i satın almasından büyük ölçüde etkilenebilir.

Metro Goldwyn Mayer, Amazon tarafından resmen satın alınmıştı:

wednesday

Amazon’un 8,5 milyar dolarlık Metro Goldwyn Mayer’i satın alımı, Mart 2022’de resmen tamamlanmıştı. Bu satın alım ile birlikte Metro Goldwyn Mayer bünyesindeki tüm yapımların hakları da doğal olarak Amazon bünyesine geçti.

Bu yapımlar arasında yer alan bir yapım da Netflix’in MGM’den haklarını aldığı Wednesday’i idi. Dolayısıyla Wednesday’in ikinci sezonu için Netflix kapısı belirsizleşmeye başladı. Ancak bu belirsizlik, iddiaların tam tersi yönde giderilmiş gibi görünüyor.

Netflix temsilcisinden açıklama geldi:

MailOnline’a açıklama yapan Netflix sözcüsü, Amazon’un MGM’yi satın alımının mevcut hak anlaşmalarını etkilemeyeceğini paylaştı. Amazon’un bu konuda çok da sert olmayacağına dair bir açıklama, yakın zamanda Amazon tarafından da sunulmuştu.

Mart ayında Deadline tarafından paylaşılan bilgilere göre Amazon, tüm MGM içeriklerini Prime Video’a özel yapmak gibi bir plana sahip değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.