DOLAR 32,4569
EURO 34,6514
ALTIN 2.391,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Wear OS elinizi yıkamayı hatırlatacak! Google’ın Wear OS işletim sistemine yeni güncelleme geldi. Wear OS el yıkama hatırlatması, elinizi yıkamayı…

16.04.2020
A+
A-

Google Clock uygulamasının v5.4.0 numaralı güncellemesiyle gelmesi beklenen el yıkama hatırlatma uyarısı, Wear OS kullanan akıllı saatler için geçerli olacak. Yeni özellik ile üç saatte bir bildirim alacak ve elinizi yıkamak için lavaboya gittiğinizde 40 saniyelik bir geri sayım başlatabileceksiniz. Bu ayarı kullanmak istemezseniz istediğiniz zaman devre dışı bırakabilme opsiyonuna sahip olacaksınız.

Apple Watch üzerinde üçüncü parti uygulama ile kullanılabilen özellik, Android saatler için sistem temelinde bulunacak. Son birkaç aydır dünya genelinde hızla yayılan corona virüsü salgını nedeniyle hijyen konusuna çok daha fazla dikkat ediyoruz. Bu konuda önemli bir özelliği yeni güncellemeyle devreye sokan Google, hastalığı önlemek için birçok şirket gibi kendi çapında yardımlarda da bulunuyor.

Corona virüsü salgınından korunmanın en iyi yolu olarak bilinen; elleri 20 saniye boyunca sabunla yıkama kuralı büyük önem taşıyor. İnsandan insana temas ile bulaşan virüsün vücuda girmesini önlemenin en iyi yolu, elinizi yüzünüze değdirmemek oluyor. Gelen yeni güncellemeyle Google, elinizi yıkamayı hatırlatacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.