DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Volkan Demirel: ‘Hatayspor her yerde destek görecek’

17.08.2023
A+
A-

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bu hafta Mersin’de oynayacakları Kasımpaşa maçında 15-20 bin taraftar beklediğini söyleyerek, “Hatayspor her yerde destek görecek. Futbol anlamında, taraftarların saygısı, sevgisi bize çok fazla” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Hatayspor’da Teknik Direktörü Volkan Demirel ve başarılı futbolcu Görkem Sağlam basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Demirel, “Bizim adımıza güzel bir başlangıç oldu. Bunun tabii ki bir sebebi var. 5 gol herkes için ekstra bir durum oldu ama biz iki aydır bu maç için hazırlanıyorduk. Hem takım olarak hem transferler anlamında hem saha organizasyonları hem de ne yapmak istediğimiz anlamında biz iki aydır çalışıyoruz. Bu Pendikspor maçı değil de başka bir maç olsaydı Hatayspor bu skoru alabilir miydi? Skor olarak bilmiyorum ama bu oyunu, bu görseli kim olursa olsun biz sergileyecektik.

Bu hafta da taraftarımızın da desteğiyle Kasımpaşa maçında oyunu pekiştireceğimizi düşünüyorum. Avantajımız çok önceden başlamak, transferlerimizi önceden bitirmek, oyuncularımıza ne istediğimizi anlatmak. Kendi kafamdaki plana göre oyuncuları seçince ister istemez hem oyun hem de skor olarak iyi gözüküyorsunuz. Pendikspor da kendi içinde organizasyonu, hazırlığı olan bir takım. Hazırlık maçlarını da izledik, gayet hazır bir takım. Osman hocayı ben TFF 2. Lig’den beri takip ediyorum. Tamamen geriden oyun planı olan, önde baskı kurmak isteyen bir takım. Biz iyi analiz ettik, iyi hazırlandık. Pendikspor değil başka bir takım olsaydı da belki skor ilk hafta için yüksek ama biz oyun olarak, ne istediğimizi bilerek çıktık sahaya. Onun sonucunda da iyi bir oyunla galip geldik. Ben Pendikspor’u da tebrik ediyorum. Onlar da iyi mücadele ettiler. Şimdi önümüzde bir maçımız var. O maça da en iyi şekilde hazırlanıp; bu skorun, bu oyunun devamını getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ben bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum”

Pendikspor karşısında gösterilen performanstan dolayı oyuncularına teşekkür eden Demirel, “Ben bireysel olarak değil takım olarak bakıyorum olaya. Ben takımımın sahadaki duruşundan, dediklerimi yapmalarından gayet memnunum. Sadece Görkem değil, herkes üstüne düşeni yaptı. Skor olarak, asist olarak Görkem ön planda ama görünmeyen kahramanlar var. Diğer oyuncularımın da katkısı çok fazla. Ben bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hem ne istediğimizi sahada yansıttıkları için hem de bu kadar uzun süre sahaya çıkmamız, geçen seneden 3, 4 oyuncusuyla sahada olan bir takım. Ona rağmen ellerinden geleni yaptılar. Bunun için ben takımıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Hatayspor her yerde destek görecek”

Ligde bu hafta Mersin’de oynayacakları Kasımpaşa maçına 15 – 20 bin arası taraftar beklediklerini aktaran Volkan Demirel, “Ben her yerde söylüyorum. Hatayspor her yerde destek görecek. Futbol anlamında, taraftarların saygısı, sevgisi bize çok fazla. Bunu Pendikspor taraftarında da gördük. Bu hafta kendi evimizde Mersin’deyiz. Mersinlilerde de bunu hissedeceğiz. Kombinelerin çoğu gitti. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Mersin’e göç eden Hataylı vatandaşlarımız da var. Onları da maça bekliyoruz. Benim tahminim 15 – 20 bin arası bir seyirci olacak. Bunu bizim ilk hafta aldığımız skor da oyun da etkileyecek. Hep beraber Hatay’ı futbol anlamında yukarı çekmeye çalışacağız” cümlelerine yer verdi.

“Mersin’deki ilk maçımız da lacivert-kırmızı formamızla çıkmayı düşünüyoruz”

Mersin’e jest yapmak Kasımpaşa müsabakasına lacivert-kırmızı formayla çıkmayı düşündüklerini sözlerine ekleyen başarılı teknik adam, şöyle devam etti:

“Bence güzel bir hafta olacak. Aşağı yukarı 3 aydır bizim Mersin’de olacağımız söylendi. O günden itibaren Mersinlilerden ne zaman geliyorsunuz, kombineler, formalar ne zaman satışa çıkacak diye çok yorum aldık. Mersin’deki ilk maçımız da lacivert-kırmızı formamızla çıkmayı düşünüyoruz. Bize yaptıkları jeste biz de bir jestle karşılık vermek istiyoruz. Güzel bir ortam olacak. Mersin şehir olarak da güzel bir şehir. Uzun zamandır orada maç oynanmadığı için biraz arka planda kaldı ama güzel bir stat. Her şeyin güzel olacağı bir akşam bizi bekliyor. Galip de gelirsek benim için ayrı bir mutluluk olur.”

“Bizi yurt dışında temsil eden her Türk takımı bizim için onur, gururdur”

Bu akşam Avrupa kupalarında maçlara çıkacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor’a başarılar dileyen Volkan Demirel, “Kalbimiz onlarla. Bizi yurt dışında temsil eden her Türk takımı bizim için onur, gururdur. Onların iyi skorlar alması Türk futbolunun puanını etkileyecektir ki bu sene o puan biraz daha yükseldi. Bir dahaki sene daha fazla takımla Avrupa’da mücadele etme şansımız var. İnşallah güzel skorlarla ülke puanına katkıda bulunurlar. Biz de onları destekleriz. Bütün kalbimiz onlarla” değerlendirmesinde bulundu.

Görkem Sağlam: “Çok iyi bir başlangıçtı”

Takımına katkı sağladığı için mutlu olduğunu vurgulayan Görkem Sağlam, “Öncelikle tüm takımın, ekibin emeğine sağlık. Çok iyi bir başlangıçtı. Kendi performansımın da iyi olması, takıma yardım edebilmek beni çok sevindirdi. Çok iyi başladık, iyi hazırlandık. Herkesi tebrik ediyorum. Umarım bundan sonra da böyle devam eder. Böyle şeyler tahmin etmek zor ama maçın akışı benim için çok iyiydi. Kendimi iyi hissettim. Kamp dönemi de iyi geçti. Kendimi fiziksel olarak çok iyi hissediyorum. Umarım takımıma böyle katkı sağlayabilirim” dedi.

Teknik Direktör Volkan Demirel ile ilgili görüşlerini de anlatan Sağlam, “Bunları kelimelere dökmek zor. Bunu ancak Volkan hoca ile çalıştığınız zaman anlarsınız. Hem saha içinde hem sahada dışında çok şey öğrenebilirsin. Sağ olsun. Ama bunu kelimelere dökmek gerçekten zor” açıklamasını yaptı.

“Umarım böyle devam ederiz”

Takım olarak iyi bir uyum yakaladıklarını da söyleyen Görkem Sağlam, “Takım olarak birbirimize iyi alıştık. Kimin nereye koştuğuna, kimin ne kaliteye sahip olduğunu biliyoruz. Ona göre de oynamaya çalışıyoruz. İlk maçta iyi oynadık ama daha iyi olabileceğine eminim. Umarım böyle devam ederiz” diyerek sözlerini noktalandırdı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.