DOLAR 32,5227
EURO 34,8378
ALTIN 2.427,14
BIST 9.689,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Voleybolda 3 Türk takımı Avrupa’da tur peşinde

27.02.2023
A+
A-

Türkiye’yi, CEV Şampiyonlar Ligi ve CEV Kupası’nda temsil eden THY, V.Bank ile Fenerbahçe, 1-2 Mart 2023 tarihlerinde Avrupa kupalarında sahaya çıkacak. THY, CEV Kupası çeyrek final ikinci maçında Fransa’nın Volley Mulhouse takımını konuk edecek. Fransa’da oynanan ilk karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan THY’nin ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet veya kazanacağı en az 2 set, tur için yeterli olacak. THY’nin, rakibine 3-0 veya 3-1’lik skorlarla mağlup olması halinde ise turu geçecek ekip, altın set sonunda belli olacak.

V.Bank – LKS Commercecon Lodz

V.Bank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Polonya temsilcisi LKS Commercecon Lodz’u ağırlayacak. Polonya’daki müsabakayı 3-0 kazanan V.Bank’ın ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet veya kazanacağı en az 2 set, tura yetecek. V.Bank, 3-0 veya 3-1 yenilirse ise turu geçecek tarafı belirlemek için altın set devreye girecek.

Fenerbahçe – Grupa Azoty Chemik Police

Fenerbahçe, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci müsabakasında Polonya’dan Grupa Azoty Chemik Police ile evinde oynayacak. İlk maçı 3-2 kazanan sarı-lacivertlilerin, ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet tur için yeterli olacak. Sarı-lacivertliler, rakibine 3-2 kaybederse turu altın seti alan geçecek.

Fenerbahçe’nin 3-0 veya 3-1’lik mağlubiyet durumlarında ise Polonya temsilcisi bir üst tura çıkacak.

Avrupa kupalarında Türk takımlarının programı şu şekilde:

CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu 2. maç

1 Mart Çarşamba

20.00 V. Bank – LKS Commercecon Lodz

2 Mart Perşembe

18.30 Fenerbahçe – Grupa Azoty Chemik Police

CEV Kupası çeyrek final 2. maç

1 Mart Çarşamba

18.00 THY – Volley Mulhouse

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.