DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Vlogger olmak isteyenler için Canon Vlogger Kit satışta

24.09.2018
A+
A-

ShiftDelete.Net için hazırladığımız vlog ve videoları, bu videoda kutusunu açtığımız Canon EOS M50 Vlogger seti ile çekiyoruz. YouTube’a videolar yapmak ve kanalını büyütmek isteyenlerin ihtiyaç duyacağı tüm ürünler bu özel setin içinde yer alıyor. Bu sete sahip olmak için aşağıdaki görsele tıklamanız yeterli olacak.

Bu setin içinde neler var?

Canon EOS M50 fotoğraf ve video kamerasının yer aldığı bu kutuda yer alan ekipmanlar ile kendinize ait videolar çekebileceğiniz tüm ekipmanlara sahip olabilirsiniz. Canon Vlogger Kit kutusunda, Canon’un 15-45 mm f/3.5-6.3 iS STM objektifi ile hem yakın plan hem de geniş açılı video ve fotoğraflar çekebilirsiniz. Kaliteli ses kaydı için, Rode markasının VideoMicro model isimli tepe mikrofonu da kutuda yer almakta. Son olarak, kutudan Manfrotto marka el tripodunun da çıktığını belirtelim. MediaMarkt mağazasında özel olarak satın bu sete 5299 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.