DOLAR 32,3176
EURO 34,8071
ALTIN 2.407,19
BIST 10.222,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Vivo X23 işlemcisi belli oldu!

24.08.2018
A+
A-
Üç arka kameralı Oppo R17 Pro artık resmi!

Performans testinde gün yüzüne çıkan akıllı telefon, Snapdragon 670 işlemcisinden güç alıyor. Daha önceden yeni nesil Snapdragon 710 işlemcisinden güç alacağı tahmin edilen yeni model bu sefer ise karşımıza Snapdragon 670 işlemcisi ile çıktı.

Vivo X23 özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. En az 6 GB RAM beklenirken 10 GB RAM söylentileri de olduğunu not olarak düşelim. Çift arka kamera kurulumu da X20 Plus ile X21 modelleri ile NEX S aralığında aynı kalmıştı. Belki de yeni model kamerası yenilikler de sunabilir.

Android 8.1 Oreo üzerine kurulu Funtouch OS 4.X arayüzü ile kutudan çıkacağı düşünülen cihazın bataryasının ise 22.5 W şarj desteği sunabileceği söyleniyor. Peki siz, yeni çıkacak olan telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.