DOLAR 32,2901
EURO 34,7979
ALTIN 2.407,16
BIST 10.249,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Vivo NEX dayanıklılık testinde!

26.07.2018
A+
A-

Kullanım sırasında sürekli içe girip çıkacak bir kameranın ne kadar dayanıklı olabileceği konusu, Vivo NEX ilk tanıtıldığından bu yana akıllarda soru işaretlerine sebep olmuş durumda. Yeni bir dayanıklılık testi ise alıştıklarımızdan biraz farklı.

Testte kamerası dışarda duran sekiz adet NEX cihazın bir çembere konulduğunu ve kameraların üzerine de bir camın yerleştirildiğini görüyoruz. 40 kilogram ağırlığında bu camın cihaz başına 5 kilogram yük bindirdiği ifade ediliyor. Bununla da bitmiyor ve camın üzerine de bir 50 kilogram ağırlığındaki bir balet çıkıyor.

Yani toplamda 90 kilogramlık yük sekiz cihaz arasında bölünerek 11.25 kilogram şeklinde periskop kamera üzerine baskı yapıyor. Balerinin de cam üzerinde hiç acımadan zıplayarak dans ettiğini söylemeden geçemeyeceğiz. Bu dansın 60 kilogram seviyesine varan güç uyguladığı paylaşılıyor. Test sonunda balerinin bu eziyet uyguladığı cihazlarla bir de selfie çekmesi kameranın hala çalışır durumda olduğunu gösteriyor.

Kamerası gizlenen Vivo NEX dünyaya açılıyor!

Gizlenebilen bir kameraya ve çerçevesiz ekrana ev sahipliği yapan vivo NEX, dünyaya açılıyor. İşte cihazın satıla sunulacağı ilk ülkeler!

Bu oldukça başarılı dayanıklılık testi videosunun resmi olup olmadığı bilinmiyor çünkü hiçbir Vivo hesabında henüz bu video yayınlanmış değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.