Vitor Pereira: Fenerbahçeyle Oynamak İçin Cesaret ve Odaklanmaya İhtiyacımız Var
Vitor Pereira: Fenerbahçeyle oynamak için cesaret ve odaklanmaya ihtiyacımız var. Başarıya giden yolda takım ruhu ve kararlılık ön planda.
Nottingham Forest Teknik Direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe ile gelecek maç için düşüncelerini paylaştı. City Ground’da düzenlenen basın toplantısında, Sarı-Lacivertlilerle karşılaşmanın önemine vurgu yaptı ve kazanma arzusunu tekrarladı. “Savaşacaklarını biliyorum,” dedi Pereira ve cesaretli ile inanan bir takım olmanın gerekliliğine dikkat çekti. Oyuncularının gösterdiği performansla memnun olduğunu ifade eden deneyimli hoca, her gün daha iyiye gitme ihtiyacı olduğuna işaret etti. Kadronun yetenekli olduğunu, dinlemeye açık ve uyumlu bir yapıya sahip olduklarını belirtti ve istikrarın önemine vurgu yaptı.
Pereira, ilk maçta elde edilen 3-0’lık avantajı göz önüne alarak kadroda bazı değişiklikler yapıp yapmayacağını soran gazetecilere şu yanıtı verdi: Eğer mümkünse 11 oyuncuyu değiştirmek isterim, ancak dengeyi korumak zorundayız. Taktik ve fiziksel olarak dengeyi yakalamanın öncelik olduğuna vurgu yapan teknik adam, yarın bazı değişiklikler yapabileceğini sözlerine ekledi. Cemre Yıldız Haberler.com kaynaklı bilgiler ise haberin odak noktalarını belirginleştiriyor.