DOLAR 32,3734
EURO 34,7567
ALTIN 2.412,81
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Vestel’den evde turşu yapan buzdolabı geliyor

04.09.2018
A+
A-

IFA 2018 teknoloji fuarında, yerli gururumuz Vestel’in büyük standına uğradık ve bu alanda, oldukça ilgimizi çeken bir ürünü sizler için yorumladık. Vestel, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan bir buzdolabını, teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu. Bu buzdolabı, sahip olduğu özel bir alanda, fermantasyon işlemi yaparak, yoğurt, süt, kefir, bira, şarap ve benzeri mayalanma süreci geçiren yiyecek ve içecekleri yapabiliyor.

IFA 2018’de bir ilk! Evde kendi turşu ve biranızı yapmanızı sağlayan Vestel buzdolabı

Vestel’in dünyada bir ilk olarak ürettiği bu buzdolabı, üzerinde yer alan kontrol mekanizması üzerinden, hazırlamak istediğiniz yiyecek veya içeceğe uygun şekilde, alan koşullarını ayarlayıp, sizin için o yiyecek veya içeceği hazırlayabiliyor. WiFi bağlantısı sayesinde de, üretim bittiğinde telefonunuza göndereceği bir mesaj ile size bilgilendirme de yapabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.