DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

VeniVidiWon inceleme! – Reklam izleyip para kazandık!

27.05.2018
A+
A-

Markalar, insanlarla hiç bu kadar etkileşim içinde olmamıştı! VeniVidiWon bu noktada en eğlenceli buluşma noktası olacak! Markalar ve bireyleri tek bir platformda buluşturan VeniVidiWon reklam gelirlerini üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları/Spor Kulüpleri ile paylaşıyor.  Bunun için sizden bir uygulama kurulum ve kullanım ücreti de talep etmiyor.

VeniVidiWon inceleme

Reklam izledikçe kazandıran uygulama VeniVidiWon inceleme videomuzda, bu sistemin nasıl çalıştığını inceledik.

Sosyalleşme, eğlence, popülerlik! Her şey çok eğlenceli ve basit!

Bu yazılanlar ve okuduklarınız çok iddialı geldi? Aslında son derece basit! Tek yapmanız gereken şey, hemen bir VeniVidiWon üyeliği açmak!

Sisteme üye olanlar için bir hoşgeldin hediyemiz de var! İsterseniz platform üzerindeki sosyal medyayı reklamsız kullanılabiliyor da. Reklam izlemek isteyenler ise izlerken kazanmaya başlayacak!

Arkadaşlarınızı kendi referansınız ile sisteme üye yapanlar ise hem izlerken hem de arkadaşları izlerken kazanacak! İzle kazan! İzlet kazan! Eğer markaları referansınız ile üye yaparsanız üye yaptığınız markanın izlenen tüm reklamlarından da para kazanma imkanı da muhteşem değil mi?

Sivil Toplum Kuruluşları ve Spor Kulüpleri destekçilerini  ve sponsor markalarını platforma üye yaparak düzenli gelir elde ediyorlar.

VeniVidiWon’un sosyal medyasında arkadaşlarınızı takip edebiliyorsunuz. Markaları etiketleyerek yaptığınız paylaşımlar çok beğeni aldığında markanın reklamlarının altında çıkıyor ve nitelikli paylaşım yapan üyeler kısa sürede fenomen olabiliyor.

İzle kazan! İzlet kazan! Harca kazan! Hep kazan!

Kazancınızı banka havalesi, ininal kart ile nakit para şeklinde alabilirsiniz. Dilerseniz hediye çeki ile alıp hem harcayıp hem de kazanmaya devam edebilirsiniz. Dilerseniz Sivil Toplum Kuruluşu ya da Spor Kulübü’ne de bağış yaparak, mutluluğunuza mutluluk katabilirsiniz!

Reklam Verenler İçin de VeniVidiWon!

VeniVidiWon, eşsiz yetkinlikleri  ve kolay arayüzü ile reklam verenlerin tercihi olacak.

Tekil ve gerçek kullanıcılara hedefleme Detaylı hedefleme Kullanıcı paylaşımları ile güçlendirilmiş reklamlar İzlenen reklamlara yeniden erişilebilmesi ve birden fazla kez izlenebilmesi 3 dakikaya kadar video reklam izleme garantisi Reklam ile birlikte pazar araştırması anketi ve ankete gelecek dönüşlere göre yeniden hedefleme ile yeni reklamlar için maliyet optimizasyonu Telefonda satış için fırsat oluşturma Metin reklamlar ile düşük maliyete daha büyük kitleye erişim Aynı reklam üzerine birden fazla aksiyon tanımlama Gerçek zamanlı ve detaylı raporlama

Uygulama tüm platformlarda tarayıcı üzerinden kullanılabiliyor ya da mobil uygulamayı android cihazlar için Google Play üzerinden bu linke tıklayarak, indirilebiliyorsunuz.

Google Play Store indirme linki

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.