DOLAR 32,5334
EURO 34,9533
ALTIN 2.431,20
BIST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Vedat Muriqi’den Fenerbahçelilere duygusal veda

17.09.2020
A+
A-

Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi “Fenerbahçeliler haklarını helal etsinler. Benim de az bir emeğim geçtiyse de helal olsun” dedi.

Abone ol

Fenerbahçe’den Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi, imzayı attıktan sonra kişisel işleri nedeniyle Türkiye’ye döndü.

Havaalanında beinsports’a açıklamalarda bulunan Vedat Muriqi “Beni orada çok güzel karşıladılar. Mutluyum. İnşallah orada daha iyi işler yapacağım. Birkaç prosedürden dolayı geri döndük. Sıkıntımız yok. Bir-iki gün sonra tekrar topluca gideceğiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Aslında uğurlara çok fazla güvenmem ama 94 numaralı forma tutturdu. Ben de devam edeyim dedim. Bu uğur mu bilmiyorum ama güzel gittiği için devam ettim.

”Fenerbahçeliler haklarını helal etsinler”
İgli Tare (Lazio Sportif Direktörü) zaten Arnavut. Aynı dili konuşuyoruz. O beni çok istedi. Uğraştı, sabır gösterdi. O da kendince mutlu sona ulaştı. İnşallah onu mahcup etmeyeceğim. Fenerbahçeliler haklarını helal etsinler. Benim de az bir emeğim geçtiyse de helal olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.