DOLAR 32,3660
EURO 34,8027
ALTIN 2.399,58
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Vazelin ve Limon ile Çatlak Topuklara Son

10.05.2021
A+
A-

Çatlamış ayak topukları, hem görünüş açısından hem de verdiği rahatsızlık nedeniyle hoşumuza gitmez. En pratik ve kolay topuk çatlağı gideren bakım maskesi için içeriğimize göz atın.

Topuk çatlağı, ayak sağlığı açısından çok da iyi olmayan neticeler doğurabilir. Peki topuk çatlağına iyi gelen maskeler nelerdir? Gelin birlikte bakalım.

VAZELİN VE LİMON MASKESİ

Vazelin ve limon suyunun iyi gelmediği şey neredeyse yok gibidir. Sertlikleri yumuşatır ve çatlama sorununuzu gözle görülür biçimde iyileştirir. 

Hazırlanışı

Ayaklarınızı biraz tuz attığınız ılık suda 20 dakika süre ile bekletin.Ayaklarınızı güzelce kurutun ve sonra bir yemek kaşığı kadar limon suyu ve biraz da vazelini karıştırıp uygulayın. Çorap giyip üstünü kapatın ve bütün gece işlemesi için sabaha dek bekleyin.

ÇATLAK TOPUKLAR İÇİN BAL

Bal cilde pek çok faydası olan doğal bir besindir, kurumuş ve çatlamış bölgeleri nemlendirmek ve yumuşatmak adına cilde kullanılabilir. 

Hazırlanışı

Bir bardak balı bir litre kadar ılık suyla birleştirin.Ayaklarınızı bu karışımın içerisinde 15-20 dakika süre ile bekletin, bununla beraber yavaşça masaj yapın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.