DOLAR 32,3706
EURO 34,5665
ALTIN 2.385,86
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Vatandaşın otopark isyanına Vali Gül’den 2 kelimelik yanıt! Hem İBB’ye hem emniyete ihbarda bulundu

İstanbul Valisi Davut Gül, Arkeoloji Müzesi’nin yanında park edilmiş otomobilleri çeken bir vatandaşın “Burası otopark mı?” sorusuna; “Otopark değil” yanıtını verdi. Gül paylaşımına hem İBB’yi hem de Emniyet’i etiketledi.

14.12.2023
A+
A-

Arkeoloji Müzesi’nin yanındaki sokakta yer alan otomobilleri çeken bir vatandaş, İstanbul Valisi Davut Gül’e “Burası otopark mı?” sorusunu yöneltti. Bu paylaşımı alıntılayan Gül ise İBB ve Emniyet’i etiketleyerek “Otopark değil…” ifadelerini kullandı.

VATANDAİ FOTOĞRAFI PAYLAŞIP VALİ GÜL’E SESLENDİ

İstanbul Arkeoloji Müzesi’nin araç trafiğine kapalı olan sokağında birçok otomobil park halinde görüntülendi. O kareyi sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş, “Sayın valim @gul_davut İstanbul Arkeoloji Müzesi’nin yanı otopark mı acaba? Gelen yabancı turistler tarihi eser yerine araçları görüyorlar.” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımı alıntılayan Gül ise ihbar amaçlı İBB ve Emniyet Müdürlüğü’nü etiketleyerek “Otopark değil…” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.