DOLAR 32,5362
EURO 34,9531
ALTIN 2.456,46
BIST 9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Varise Doğal Çözüm

28.03.2020
A+
A-

Varis derinin altında mavi renkteki toplardamarların dışarıdan bakıldığı zaman belirgin olarak görüldüğü bir sorundur. Kadınlarda erkeklere oranda sık oluşan varisler kadın hormonlarının damarları genişletme ve kapakçıkları sızıntıya daha yatkın olmasından kaynaklanıyor. Varisler ilk oluşmaya başladığı zaman şişlikler görülür ve varislerde artış meydana geldiği zaman damarlarda çatlama sorunu ile de karşılaşılabilir.

VARİS NEDEN OLUŞUR?

Varis birçok kadının karşı karşıya kaldığı bir sorundur. Hamilelik, fazla kilo, uzun süre ayakta kalmayı gerektiren iş hayatı, vücudu sıkan kıyafetler, doğum kontrol hapları, genetik etmenler ve yaşın ilerlemesi gibi durumlara bağlı olarak varis oluşabilir.

Damarda kanın dolaşmasına müsaade etmek için açılan ve daha sonra geriye doğru akmasını önlemek için kapanan küçük tek yönlü valfler vardır. Bazen damarların duvarları gerilir ve elastikiyetini kaybeder ve bu da valflerin zayıflamasına sebep olur. Bu durum kanın sızmasına ve geriye doğru akmasına sebep olur ve kan damarlarınızda toplanarak şişerek büyümeye başlar.

VARİS NASIL TEDAVİ EDİLİR?

Varislerin tedavisinde en çok kullanılan yöntem lazer tedavisidir. Uygulanan lazer tedavisinin sonucunda varislerin kötü görünümünden kurtulabilirsiniz. Yanı sıra bitkisel tedavilerden varislerden kurtulmanıza yardımcı olur. İşte bitkisel yöntemlerle varislerden kurtulma yöntemi…

BİTKİSEL TEDAVİLERLE VARİSLERDEN KURTULUN

ATKESTANESİ

Atkestanesinin, anti-enflamatuvar ve diüretik özelliği bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde atkestanesi, varisli damarların oluşmasına neden olan dolaşım rahatsızlıklarında kullanılan bitkisel bir tedavidir. Bir bardak suyu kaynatıp içine atkestanesi kabuğundan ekleyip 10 dakika demlenmesini bekleyin. 15 gün boyunca her gün düzenli olarak bu çaydan bir bardak için.

ÇOBANPÜSKÜLÜ

Çobanpüskülü damarlardaki tıkanıklık ve şişkinliği gidermeye yardımcı olan bir bitkidir. Kan damarlarını sıkılaştırma özelliği bulunur. Günde yaklaşık olarak 100 mg çobanpüskülü tüketmek varis sorunlarını iyileştirmeye yardımcı olur.

İLİşKİLİ HABERLER Sadece Bir Malzemeyle Varis Yok Edin!

Sadece Bir Malzemeyle Varis Yok Edin!

Varis Tedavi Edilmezse Akciğere Böyle Zarar Veriyor!

Varis Tedavi Edilmezse Akciğere Böyle Zarar Veriyor!

Romatizma ve Varislere Çok İyi Geliyor!

Romatizma ve Varislere Çok İyi Geliyor!

Varis Tedavisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Varis Tedavisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İLİşKİLİ GALERİLER Gebelikte Varis Oluşumunun Nedenleri!

Gebelikte Varis Oluşumunun Nedenleri!

Varislere Doğal Çözüm! Yeşil Domatesin Faydaları

Varislere Doğal Çözüm! Yeşil Domatesin Faydaları

At Kestanesi Varisin En Büyük Çözümü!

At Kestanesi Varisin En Büyük Çözümü!

Romatizma ve Varislere Çok İyi Geliyor!

Romatizma ve Varislere Çok İyi Geliyor!

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.