DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

VanEck Meme Coin Endeksi ve Meme Coin Fiyatları Hakkında Detaylar

VanEck Meme Coin Endeksi ile meme coin fiyatları hakkında en güncel ve detaylı bilgileri bu içeriğimizde bulabilirsiniz. Meme coin dünyasındaki son gelişmeleri kaçırmayın!

08.05.2024
A+
A-

Spot Bitcoin ETF ihraççısı VanEck, kripto para dünyasındaki meme coin ekosistemine şeffaflık getirmek amacıyla yeni bir Meme Coin Endeksi başlattı. Bu hamle, kullanıcıların kendi meme coin’lerinin fiyatlarını, ATH ve ATL değerlerini takip edebilmesini sağlayarak sektörde daha bilinçli yatırım kararları alınmasını hedefliyor.

Meme Coin Endeksi Hakkında Detaylar

VanEck’in Dijital Varlık Araştırma Başkanı Matthew Sigel’in paylaştığı bir ekran görüntüsüne göre, Marketvector Meme Coin Endeksi (MEMECOIN), en büyük meme coin’lerin performansını izleyen değiştirilmiş bir piyasa değeri ağırlıklı endeks olarak tanımlanabilir. Endekste en büyük meme coin’lerden sadece altısı yer alacak ve bileşen ağırlıkları %30 ile sınırlı olacak. Endekste yer alacak meme coin’ler aylık olarak gözden geçirilecek ve izlenecek metrikler arasında temel varlıkların fiyatı, Tüm Zamanların En Yüksek, Tüm Zamanların En Düşük ve belirli dönemlerde en yüksek/düşük değerleri bulunacak.

Endekste Yer Alan Meme Coin’ler

Endekste Yer Alan Meme Coin’ler

  • Dogecoin (DOGE)
  • Shiba Inu (SHIB)
  • Pepe Coin (PEPE)
  • Dogwifhat (WIF)
  • Floki Inu (FLOKI)
  • Bonk (BONK)

WIF ve Diğer Meme Coin’lerin Fiyat Performansı

Son günlerde takip edilen meme coin’lerden biri olan WIF, yaşadığı %21’lik fiyat artışıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak bu artışın ardından kazançlarının önemli bir kısmını geri verdi ve günlük bazda %12,8 kayıpla işlem görmeye devam etmekte. WIF’in piyasa değeri 3,35 milyar dolara ulaşarak dördüncü en büyük meme coin konumuna yükseldi.

Sealana: Yükselen Bir Meme Coin

Kripto balina yatırımcıların ilgisini çeken bir diğer meme coin olan Sealana, tombul bir fok balığını temsil ediyor. Sealana’nın ön satışı sadece birkaç saat içinde 130.000 dolar sınırını aşmış durumda. Ancak, memecoin çılgınlığı devam ettiği için bu performansın riskli olabileceği unutulmamalıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.