DOLAR 32,2095
EURO 34,7720
ALTIN 2.427,61
BIST 10.209,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Van de Poppe’nin TIA Coin Dahil Altcoin Önerileri ve Bitcoin ve Ethereum Analizi

Kripto uzmanı Van de Poppe’nin TIA Coin ve diğer altcoin önerilerini keşfedin! Ayrıca, Bitcoin ve Ethereum analizi ile kripto piyasasında neler oluyor öğrenin!

28.04.2024
A+
A-

Van de Poppe’nin TIA Coin Dahil Altcoin Önerileri

Tanınmış kripto para analisti Michaël van de Poppe, çarpıcı bir analizle piyasalarda altcoinlerin dip yaptığına ve Bitcoin (BTC) karşısında 3 kat değer kazanabilecek potansiyele sahip TIA coin dahil tokenler belirlediğine dikkat çekti. Van de Poppe, bu altcoinleri en az riskli yatırım seçenekleri olarak da nitelendirdi.

  • Optimism (OP): Ethereum tabanlı bir Layer-2 ölçeklendirme çözümü olan Optimism, işlem ücretlerini düşürmeyi ve işlem hızlarını artırmayı amaçlıyor. Van de Poppe, OP’nin artan kullanım alanları ve ekosistem gelişmeleri ışığında öne çıktığını savunuyor.
  • Chainlink (LINK): Oracle hizmeti sunan Chainlink, blockchain dışındaki verileri akıllı sözleşmelerle erişilebilir hale getiriyor. Van de Poppe, LINK’in geleneksel finansla entegrasyonunun ve DeFi alanındaki geniş kullanımının bu altcoini cazip kıldığını ifade ediyor.
  • WOO Network (WOO): Merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan WOO Network, düşük işlem ücretleri ve yüksek likidite ile öne çıkıyor. Van de Poppe, WOO’nun artan ticaret hacmi ve platform geliştirmelerinin bu altcoini ön plana çıkardığını vurguluyor.

Van de Poppe Bitcoin ve Ethereum Hakkında Neler Dedi?

Van de Poppe Bitcoin ve Ethereum Hakkında Neler Dedi?

Van de Poppe, son dönemde Bitcoin (BTC) tutmakta oldukça temkinli olduğunu ve portföyünde daha fazla altcoine yer verdiğini açıkladı. Uzman, ilerleyen dönemde Bitcoin’e olan yatırımını yeniden artırabileceğini de sözlerine ekledi. Ethereum (ETH) için ise boğa piyasası sinyalleri veren Van de Poppe, ETH fiyatının yeniden yukarı yönde bir hareket başlattığını ve ETH/BTC çiftinin son iki haftadaki en yüksek seviyesine ulaştığını gözlemledi.

Bu durumun ETH’nin BTC karşısında güç kazandığını gösterdiğini savunan Van de Poppe, ETH’nin önümüzdeki dönemde de değer kazanmaya devam edebileceğini öngörüyor.

Uzman Tavsiyesi

Uzman Tavsiyesi

Bu bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yapmanız ve kendi risk analizinizi gerçekleştirmeniz önemlidir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza da katılabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.