DOLAR 32,2423
EURO 34,7092
ALTIN 2.412,51
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Valmont Cilt Bakım Ürünleri: LumiCity ve Prime Renewing Pack

Valmont’un LumiCity ve Prime Renewing Pack cilt bakım ürünleri ile cildinizde ışıltı ve canlılık yakalayın. Genç ve sağlıklı bir cilt için Valmont’un uzman formülleriyle tanışın.

22.04.2024
A+
A-

LumiCity ile Cildinizi Koruyun

LumiCity, cilt bakım rutininize canlılık ve koruma katacak! Valmont’un yeni ürünü, güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi korurken, sağlıklı bir ışıltı sağlar. Şehir hayatının cilt üzerindeki olumsuz etkilerine karşı güçlü bir koruma sunar. Yüksek koruma faktörüne sahip olmasının yanı sıra beyaz iz bırakmayan formülüyle de dikkat çeker. Kadifemsi dokusu ve kolay uygulanabilirliği ile cildinize keyifli bir deneyim sunar.

Prime Renewing Pack: Cildinizin Yol Arkadaşı

Prime Renewing Pack: Cildinizin Yol Arkadaşı

Valmont’un dünyaca ünlü ürünü Prime Renewing Pack, cildinize gençlik ve canlılık kazandırmak için tasarlandı. Dermatologlar tarafından özel formülü geliştirilen bu maske, cildi derinlemesine nemlendirirken stresi ve yorgunluğu gidermeye yardımcı olur. Kırışıklık ve yaşlanma belirtileriyle mücadele eden Happy Mask, cildinizi rahatlatırken hafif ve ipeksi bir his bırakır.

Melissima’da Valmont Deneyimi

Melissima, Türkiye’nin önde gelen güzellik editörlerine ve ünlülerine Valmont deneyimini yaşatıyor. Lumicity ve Prime Renewing Pack Happy Mask Edition gibi özel ürünler, Melissima raflarında ve protokollerinde yerini alıyor. Bu özel ürünler, cilt bakım rutininize yeni bir soluk getirirken, Melissima farkıyla buluşuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.