DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 yolda! iPhone 11 rakibi

10.10.2019
A+
A-

SamMobile’a göre, Galaxy Note 10 serisinin üçüncü modeli uygun fiyatı ile dikkat çekerken, Avrupa’da Siyah ve Kırmızı olmak üzere iki renk seçeneği ile gelecek. Tabi, telefon piyasaya sürülmeden önce başka renk seçenekleri de eklenebilir, ancak bunların şu anda kesinleşen renkler olduğu belirtiliyor.

Çıkış tarihi ise şu anda gizemini korumaya devam ediyor. Beklentiler yıl bitmeden tanıtılacağı yönünde. Ancak, önümüzdeki yıla kalırsa Şubat ayında Galaxy S11’in yanı sıra uygun fiyatlı Galaxy Note’un tanıtılabileceği belirtiliyor.

Samsung’un Note ve S serilerini “Galaxy One” adı altında birleştirmeyi planladığı daha önce ortaya çıkmıştı. Güney Koreli teknoloji devi Şubat ayında her iki seriye yeni modeller ekleyerek kullanıcı tepkilerini test etmek istiyor olabilir.

Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modelleri bu yılın ilk yarısında Samsung’un amiral gemisi satışlarının büyük bir bölümünü oluşturdu. Galaxy S10e modeli ise iPhone XR’yi beğenmeyen kullanıcılar için iyi bir alternatif oldu.

iPhone 11 ile birlikte Apple’ın çıtayı bir üst noktaya taşıması, Samsung’un bütçe dostu bir amiral gemisini piyasaya sürmesini adeta zorunlu hale getirdi. Uygun fiyatlı Galaxy Note 10’dan sizin beklentiniz ne?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.