DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Üvey Baba Dizisi ve Seda Çetin’in Oyunculuk Kariyerine Dönüş İsteği

Üvey Baba dizisi, Seda Çetin’in oyunculuk kariyerine dönüş isteğiyle yeniden gündeme geliyor. Bu yazıda, dizinin etkileri ve Seda Çetin’in kariyerine olan katkıları üzerine derinlemesine bir inceleme yapıyoruz.

18.11.2024
A+
A-

Üvey Baba Dizisi ve Seda Çetin’in Son Durumu

Üvey Baba Dizisi ve Seda Çetin'in Son Durumu

Kemalettin Tuğcu’nun eserinden uyarlanan ‘Üvey Baba’ dizisi, 1998-2004 yılları arasında büyük bir izleyici kitlesiyle buluştu. Dizi, Şemsi İnkaya, Betül Aşçıoğlu, Işıl Yücesoy, Kazım Kartal, Burçin Abdullah ve Seda Çetin gibi önemli isimleri barındırıyordu. Toplamda 204 bölüm yayınlanan bu dizi, dönemin en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. İzleyiciler, dizinin oyuncularının son hallerini merakla takip ediyor. Bu dikkat çekici isimlerden biri de, dizide ‘Semiha Güneşli’ karakterini canlandıran Seda Çetin oldu.

Üvey Baba Dizisi ve Seda Çetin'in Oyunculuk Kariyerine Dönüş İsteği

15 Yıldır İBB’de Çalışıyor

Üvey Baba Dizisi ve Seda Çetin'in Oyunculuk Kariyerine Dönüş İsteği

Seda Çetin, 2009 yılından bu yana İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı’nda görev yapmaktadır. Bu süreçte, sanata ve kültürel etkinliklere katkıda bulunarak önemli bir rol üstlendi.

Oyunculuğa Dönmek İstiyor

2014 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde müfettişlik yapan Fatih Korkmaz ile evlenen Çetin, bu evlilikten 10 yaşında bir kızı olan Mina Şiir’i dünyaya getirdi. Oyunculuk kariyerini bırakmadığını ifade eden Seda Çetin, yaptığı bir açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Sabit iş güzel ama bizim gibi insanların içindeki yaratıcılık ve oyunculuk tutkusu zamanla azalmıyor. İçimdeki oyunculuk hevesi hiçbir zaman geçmiyor. Bu nedenle oyunculuğa dönmek istiyorum.”

Üvey Baba Dizisi ve Seda Çetin'in Oyunculuk Kariyerine Dönüş İsteği

İşte Semiha’nın Son Hali:

Hayranları, Seda Çetin’in son halini merakla bekliyor. Onun oyunculuk kariyerine geri dönmesini ve yeni projelerde yer almasını umuyorlar.

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.