DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Usta sanatçıya veda

04.10.2019
A+
A-
01Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu.

02Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Ünlüoğlu için Mecidiyeköy Büyük Sahne – Artı Sahne’de tören düzenlendi.

03Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Törene katılan Oktay Kaynarca, “Çok konduramadık rahatsızlığını. Mümkün olduğu kadar erteledik ama maalesef hastalığı yenemedi. Tanıştığımız andan itibaren yaşam sevincini içinde olduğu gibi aktaran bir abimizdi. Küfür etmesi bile başkaydı, küsmesi bile başkaydı, barışması bile başkaydı. Çok güzel bir adamdı. Başımız sağ olsun” dedi.

04Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Altan Erkekli ise, “Hayatı dolu dolu yaşayan arkadaşımdı. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

05Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Melek Baykal gözyaşları içinde, “Çok değerli bir arkadaşımızdı. Keyfimizi yitirdik, neşemizi yitirdik” dedi.

06Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Selçuk Yöntem ise, “Benim 47 yıllık dostumdu. Cenazelerde çok gülerdik. Çok küstük, çok barıştık. Hepsi çok ilginçti. Çok dominant bir karakterdir. Masayı terk etmesi istenmeyen karakterdir. Ben konuşma yaparken, ‘hüzünlenmeyeceğim’ diye söz verdim.
Eski bir anımızı anlatayım. Ankara’da bir cenazedeyiz. Dolmuşlar var o zaman. Ben bir arkadaşımla bindim, o da başka bir arkadaşıyla bindi. Yanımdaki arkadaşı tanıyordu. Dolmuş şoförüne para uzattı. Beni göstererek ‘Beyefendi hariç 3 kişi alır mısınız?’ dedi. Ben gülmeye başladım. Barıştık.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

07Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Mehmet Aslantuğ ise, “30 yıllık dostumu kaybettim. Her zaman aramızda olacak” dedi.

08Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Oya Başar da gözyaşlarını tutamayarak, “Canımdı. Küserdi ama hemen barışırdı. Kinci değildi. Çok güzel günlerimiz geçti. O anılar bize yadigar kaldı. Bizim için hep yaşayacak” ifadelerini kullandı.

09Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Gülenay Kalkan’a oyuncu Selçuk Yöntem destek oldu. Gülenay Kalkan eşinin tabutuna sarılıp gözyaşlarına boğuldu.

10Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Tamer Karadağlı, “Hepimizin başı sağolsun. Benim hocamdı. Çocuklar Duymasın’da onu da taklit ediyordum. Bana çok şey kattı. İnşallah biz gittiğimizde de arkamızdan böyle konuşulur.” dedi.

11Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Zafer Algöz ise şöyle konuştu:

Tarık Abi bulunduğu yere enerji veren bir adamdı. Ani seyahat kararları alırdı. Sabah karşı 3’te beni arardı. ‘Zafer hazırlan gidiyoruz’, ‘Nereye gidiyoruz’, ‘Fransa’ya’… Çok komik küser, çok güzel barışırdı.

Bir gün ‘Türkiye’de 3 aktör tanırım’ dedi. ‘Biri Cüneyt Arkın, biri Müşfik Hoca, diğeri ben!’ dedi.

‘Abi ben ilk 10’a girer miyim?’ dedim, ‘Haluk ile zaman zaman yer değiştiriyorsun’ dedi.

Tarık abi müthiş adamdı. bizim arkadaşımızdı, kardeşinizdi. Ben ona “Reşat Tarık” derdim. Canım benim! kurban olurum! O Gülenay’ın her şeyiydi. Bizim de her şeyimizdi…

12Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Can Gürzap, “50 yıldır sahnedeyim. Bu en zor sahneye çıkışım oldu. Hep öğretmeni olarak, hem dostum olarak, kardeşim olarak Tarık’ı çok sevdim. Çok güzel zamanlarımız oldu.Oynadığı bütün o sert karaktere rağmen Tarık bir komikti. ‘Komikler gülmez, güldürür’ Herhangi bir toplantıda Tarık’ın adı geçtiği zaman herkesin suratına bir gülümseme gelirdi. Ben bir gün bizim çevreden bir arkadaş çok kızındı. Şuna ben bir şey yapayım dedim. ‘Tarık Ünlüoğlu’ dedim, arkadaşımızı durdu. Gülümsemeye başladı. Etrafına baktı kimse yok. bunu birkaç kez tekrarladım. Tarık bir terapiydi. Tarık benim dostumdu. Bana karşı vefalı ve dürüsttü. İyi ahlak sahibiydi. İyi oyuncuydu. İyi insandı. Tarık gezmeyi çok severdi. Aklına estiği an Gülenay ile gezerlerdi. Herkes gıpta ederdi. Onun için o yukarıdaki yıldızlardan birinde duramaz. O sürekli bizim üstümüzde dolaşacak. Hepimizin başı sağ olsun.”  ifadelerini kullandı.

13Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Usta ismin boşluğunun kolay dolmayacağını belirten Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, “Hepimizin başı sağ olsun. Çok kısa bir dönem arkadaşlığımız oldu ama gerçekten bir dost, bir arkadaş çok yakın hissettim. Kendisini adeta bir kardeş gibi hissediyordum. Tarık erken gitti, o açıdan üzüntümüz büyük. Boşluğu hemen doldurulamayacak bir sanatkar. Adeta bir kardeşimi kaybettim gibi hissediyorum” dedi.

14Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

Tarık Ünlüoğlu’nun tabutu törenin ardından Levent Camii’ne götürüldü.Burada kılınan cenaze namazının ardından usta oyuncu Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi

15Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri16Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri 17Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri18Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri19Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri20Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri21Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri22Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri23Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri24Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı - Gözyaşları sel oldu - Magazin haberleri

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.