DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Ünye’de Gökhan Tepe rüzgarı

25.07.2022
A+
A-

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin son gecesinde sahneye çıkan Türk pop müziğinin sevilen ismi Gökhan Tepe’yi dinlemeye gelen on binlerce vatandaş söylenen şarkılarla eğlenceyi doyasıya yaşadı. Festivalin son günü olması nedeniyle Ünye Belediyesi tarafından sahne öncesi havai fişek gösterileri yer alırken, sahneye çıkan Tepe, on binlerce kişiyi gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşturdu. Özellikle 90’lı yıllar, bestelediği ve diğer sanatçıların söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir festival finali yaşatan Gökhan Tepe, gecenin sonunda ise yaptığı davul şovuyla kendisine adeta hayran bıraktı.

26 yıllık sahne hayatı yaşayan ve anne tarafından bir Karadeniz çocuğu olduğunu söyleyen ünlü sanatçı Gökhan Tepe, “Çok kıymetli Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyoruz. Ünye’de sizlerle olduğum için çok mutluyum. Ben de sizler gibi Karadeniz çocuğuyum. Çünkü anne tarafından Rizeli olduğumuzu bilirler” dedi.

Düzenlenen festival boyunca yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür eden Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, “Çok güzel bir geceyi sizlerle paylaşıyoruz. Sizler adına 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivalimizin finalini sevgili sanatçımız Gökhan Tepe kardeşimizle yapıyoruz. Herkese mutlu eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ünlü sanatçıya çiçek ve plaket vermesi sonrası, konser gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

Ümit Güngör

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.