DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Ünlülerin reklamını yaptığı Çengelköy Kokoreçci’sinde 6 kişi zehirlendi iddiası!

12.09.2020
A+
A-

MİDYE YEDİLER SOLUĞU HASTANEDE ALDILAR!

Sanat ve spor dünyasında “Yediren Adam” lakaplı Mehmet Erözcan’ın sahibi olduğu Çengelköy Kokoreçcisi’nde 6 kişinin zehirlendiği sikayetvar.com sitesine gelen ihbarla ortaya çıktı.

‘YEDİREN ADAM BU SEFER YEDİRMEDİ ZEHİRLEDİ’ İDDİASI

Ahmet Çakar, Ertem Şener, Yılmaz Vural, Faik Öztürk, Yusuf Güney, Tuğba Özay, Ece Seçkin, Gizem Özdilli, Safiye Soyman ve Didem Taslan gibi medyatik isimlerin bol bol reklamını yaptığı “Yediren Adam” lakaplı Mehmet Erözcan’ın sahibi olduğu Çengelköy Kokoreçcisi’ndeki yaşanan zehirlenme iddiası ‘Bu denli yerler İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yeterince kontrol altında tutulmuyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi…

YETKİLİLER DUR DEMİYOR!

Heleki yaşanan bu pandemi sürecinde böyle hassas bir ortamda nasıl olurda İstanbul’un göbeğinde yaşandığı iddia edilen bu skandala yetkililer hala ‘Dur!’ diyemiyor.

ZEHİRLENENLERDEN BİRİSİ KANSER HASTASI

sikayetvar.com ihbar sitesine; Ezgi isimli kullanıcının yaptığı şikayet büyük bir vurdum duymazlığı ve sağlık skandalını ortaya çıkardı…

İşte Ezgi isimli kişinin yaptığı o şikayet:

“Çengelköy’deki Yediren Adam’a gittik, biri kanser arkadaşımı kemoterapi sonrası hava aldırmak için. Biri midye yedi bizler de midye-kokoreç yedik. Yemez olsaydık! 6 kişi zehirlendik.

Hastanelerden serumlar aldık 3 gün işe gidemedik. Ve kanser hastası arkadaşım bir sonraki kemoterapisini alamadı o kadar kötü olduk ki…”

sikayetvar.com sitesine gelen bu şikayet sonrası İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün konuya el atması bekleniyor. Bir çok ünlü ismin reklamını yaptığı Yediren Adam’a insan sağlığı ile oynadığı gerekçesi ile soruşturma açılması an meselesi.

https://www.sikayetvar.com/yediren-adam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.