DOLAR 32,5624
EURO 34,8989
ALTIN 2.432,18
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Ünlülerin dişçisi Çağdaş Kışlaoğlu hakkında şok iddia!

16.09.2020
A+
A-

Türkiye’de ilk Hollywood gülüşü olarak bilinen diş tasarımını yapmasıyla bilinen ünlülerin doktoru Çağdaş Kışlaoğlu hakkında yapılan olumsuz yorumlar şok etti.

Başkasına ait diş filminin kendisine gönderilmesinden dolayı şikayetçi olup yaşadığı mağduriyeti ve memnuniyetsizligini gözler önüne seren bir yorum yazan şahıs “Allah korusun anlamamış olsak neler olacaktı!” ifadesini kullandı.

Tv reklamında kendisini gördükten sonra kliniğine tedavi için giden şahıs, “Hiç bir şey televizyonda göründüğü gibi değil! Bu klinikte gördüğüm başka aksaklıklar da var. Başkasına ait filmi bana gönderdiler… Allah korusun anlamamış olsak neler olacaktı!” dedi.

Klinikte çalışanların lakayıt olduğu, müşteri güvensizliği, hizmet kalitesinin çok düşük olması, amatörce ve önlem alınmadan yapılan operasyonlar, istenen fahiş fiyatlar, yapılan dişlerin çok kısa bir zaman sonra eski halini alması gibi bir çok şikayete maruz kalan Çağdaş Kışlaoğlu’nun yapacağı yorum merak konusu oldu.

https://www.sikayetvar.com/dr-cagdas-kislaoglu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.