DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Ünlü sevgililer söz yüzüğü taktı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in arasındaki aşk büyüyor mu? Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evleniyorlar mı?

14.11.2023
A+
A-

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evleniyor mu? Bu soru, son zamanlarda magazin gündemini meşgul eden bir konu. İki ünlü oyuncu, Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaşıyorlar. Dizideki uyumları ve yakınlaşmaları, izleyicilerin dikkatini çekiyor. Peki, gerçek hayatta da birbirlerine aşık olan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, evlilik yolunda ilerliyorlar mı? İşte bu konuda bilmeniz gerekenler.

Ses sanatçısı ve magazin yazarı olan Onur Akay, ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in aile arasında sözlendiğini iddia etti.

Bilindiği üzere Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, arkadaşlıklarını aşka dönüştürerek bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Aşk haberlerini yalanlayan ikili, geçtiğimiz günlerde dudak dudağa görüntülenerek yakayı ele vermişti. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in evlilik planları yaptığı ise iddia edildi. Bazı kaynaklara göre, çift 2023 yılının yazında nikah masasına oturmayı planlıyor. Ancak bu iddia henüz resmi olarak doğrulanmadı. Çiftin yakın çevresi ise evlilik kararı almadıklarını, sadece mutlu bir ilişki yaşadıklarını söylüyor.

AFRA VE MERT SÖZLENDİ!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in aşkı, geçtiğimiz haziran ayında ortaya çıkmıştı. Afra Saraçoğlu, 2022 yılında Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirmişti. Ayrılık sebebi olarak ise Mert Ramazan Demir ile yaşadığı yakınlaşma gösterilmişti. Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklamayla ilişkilerine son verdiklerini duyurmuşlardı.

Usta gazeteci Bilal Özcan, ses sanatçısı ve magazin yazarı olan Onur Akay’ın aktardığı bilgileri, bu sabah Beyaz Magazin programında canlı yayında birebir aktardı. Akay’ın kaynağını da öğrendiğini ve çok sağlam bir kişi olduğunu dile getiren Bilal Özcan, “Sanatçı ve yazar Onur Akay bunu birkaç gün önce haber vermişti, 24 Ağustos’ta aileler bir araya gelecekler diye ve dün Met Ramazan Demir’in arzusuyla, ön ayak olmasıyla söz yüzüğü takılması için aileler bir araya geldi. Akşam yemeğinde buluştular. Ancak akşam yemeğindeki toplantıda Mert Ramazan Demir’in ailesi ‘Daha erken değil mi gençler neden böyle acele ediyorsunuz, biraz daha zaman tanıyın birbirinize.‘ diyor. Ancak Afra Saraçoğlu’nun ailesi ise her şeye hazır, gençler ne istiyorsa o olsun. Maalesef o masadan Mert’in isteği olmadan kalkılıyor ve söz yüzükleri orada takılamıyor. O mekândan kalkıyorlar, iki aile kalkıyor. Çıkışta ayaküstü konuşuyorlar, Mert ailesi ile ayaküstü konuşuyor, tatlı bir tartışma, karşılıklı fikirler söyleniyor. Sonra Mert’in ailesi peki oğlum senin diyor, önemli olan sizin mutlu olmanız diyor. Oradan kalkıp Kilyos’a bir başka mekâna gidiyorlar ve orada söz yüzükleri takılıyor.” ifadelerini kullandı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in evlilik haberleri doğru mu yoksa sadece bir dedikodu mu? Bu sorunun cevabını zaman gösterecek. Ancak şimdilik çiftin hayranları, onların mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yeni projelerini de merakla bekliyorlar.

Kaynak: Magazin Haberleri

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.