DOLAR 32,2000
EURO 34,9868
ALTIN 2.514,94
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Ünlü Şarkıcı Alexandra Stan Antalya’da Podyum’da Yürüdü 

03.06.2022
A+
A-

Dünyaca ünlü şarkıcı Alexandra Stan  Antalya’da gerçekleşen  Leather&Fur Fuarı’nın açılışında podyumda modellerle birlikte yürüdü ve büyük beğeni aldı.

 

Türkiye Deri Konfeksiyonu Derneği’nin(TDKD) düzenlediği Leather&Fur Fuarı, 31 Mayısta Antalya’da kapılarını kurdela kesmiyle açtı. İhracat ve üretim odaklı çalışan sektörün küresel boyuttaki buluşma noktası olan fuara 13 ülkeden 900 Yabancı firma birbirinden güzel ürünlerini gündüz müşterilerine sergilediler.

 

Antalyadaki fuarın bu seneki konuklarından biriside ülkemizde de şarkılarıyla çok sevilen dünyaca ünlü sanatçı Alexandra Stan oldu.

 

Tam bir Türkiye  aşığı olan şarkıcı, Türkiye’yi çok  sevdiğini özellikle Antalya’ın deniz ve güneşin harika olduğunu söyledi. Türkiye de üretimi yapılmış dünyanın en güzel deri ceketlerini mankenlerle birlikte podyumda tanıtan Alexandra Stan 31 Mayıs akşamı birbirinden güzel şarkılarını defileyi izlemeye gelenler için seslendirdi.

 

Dört gün sürecek olan deri fuarında 1 Haziranda ise Rusya’ın ünlü şarkıcı Xahha Türkiye Deri Konfeksiyonu Derneği”nin (TDK) düzenlediği deri fuarının ikinci gününde sahne aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.