DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Ünlü modelin vefatı üzüntü yarattı

25.10.2022
A+
A-

Sinem Üretmen’in acı haberini Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu. Üretmen’in fotoğrafını paylaşan Pulaş, altına “Seni hiç unutmayacağım Sinem” notunu düştü.

Duygusal bir yazı kaleme alan Sema Şimşek ise “Gerçekten güzel kalpli insanların bu hayattan gitmeleri büyük adaletsizlik. İsyan etmiyorum. Bu kadar kendi halinde, dedikodudan uzak, varsa zerre zararı, sadece kendine olan güzel bir insan daha gitti hayatımdan. Yıllardır görüşemiyor olsak da orada ve mutlu olduğunu bilmek yetiyordu. Bitmiyordu vedalar, bitmeyecek de… Çok üzgünüm. Yolun ışık olsun Sinem’im…” satırlarını yayınladı.

Üzüntüsünü dile getiren Metin Arolat da, “Canım Sinem’im de bu dünyayı terk etmiş… Birçok reklam filminde birlikte çalıştık ve hatta 96 senesinde benim ‘Aşk Yakar’ şarkım için zamanının çok ötesinde bir klip çekmiştik. Bambaşka biriydi, tanıdığım en şahsına münhasır, en eğlenceli tatlı insanlardan biri idi… Seni hep çok özlemle, çok sevgiyle anacağım canım Sinem’im… Yattığın yer seni incitmesin. Tanıyan, seven herkese başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini paylaştı.

Neşe Erberk ise, “Çok, çok üzgünüm sevgili Sinem… Allah kızlarına ve tüm sevdiklerine sabır versin. Çok erken gittin. Acı kaybımız…” mesajını yayınladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.