DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ünlü isimlerin konser gelirleri depremzedelere

21.02.2023
A+
A-

Asrın felaketi, tüm Türkiye ve dünyanın yüreğinde derin üzüntü yarattı. Devlet yetkilileri ve halk el ele verip depremzedeler için seferber olurken magazin dünyası da acıya duyarsız kalmadı. 

Depremin ilk gününden beri ellerinden geleni ardına koymayan pek çok ünlü, yaraları sarmaya devam etmek için peş peşe örnek kararlar aldı. “Bölge halkının insani düzeyde yaşam koşullarına ulaşmasını sağlamak için el birliği ile desteklerin devam etmesi gerekiyor” diyerek sahneye geri döneceğini açıklayan BKM, bugün itibariyle gerçekleşecek etkinliklerin tüm gelirini afet bölgesine aktarmak için kullanacak.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Jolly Joker de altı ay boyunca etkinliklere katılan her kişi adına 10 TL’lik bağış toplayıp 6 milyon TL olarak hedefledikleri bu parayı depremzedelere destek için bağışlayacak… Birçok farklı yerde konser verip sahneye çıkacak olan birçok ünlü oyuncu ile şarkıcı da alacakları ücretleri bir süre daha depremzedeler için bağışlama kararı aldı.

Amadeus

26 Şubat’ta İstanbul’da seyirciyle buluşacak “Amadeus” ile elde edilen gelir de afetzede çocuklar ve gençlerin eğitimine destek olması amacıyla Türk Eğitim Vakfı ve Darüşşafaka’ya bağışlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.