DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ünlü isimlerden AVM önündeki kuyruğa tepki!

13.05.2020
A+
A-

Normalleşme sürecinin açılış noktası olarak kabul edilen AVM’lerin açılmasıyla oluşan kuyruklar meşhur isimleri huzursuz etti. Bilhassa bir takım vatandaşların sosyal mesafa kuralına uymayarak alışveriş kuyruğuna girmesi ünlülerin tepki göstermesine neden oldu.

Görüntülerden tedirgin olan oyuncu Burcu Kara, “Bu kadar acele ne olabilir hayatınızı riske atacak değin? Esas sizin yüzünüzden işinden, hayatından vazgeçip sabırla evde bekleyen, oturanların hayatı ne olacak? Şu an evde günlerce benzer tişört ve eşofman altıyla gezen bir tek ben miyim acaba mağaza kuyruklarında halk?” dedi. 

BU NE ACELE DOST?

Işın Karaca “Anladım siz değişik bir türsünüz. AVM’ler açıldı. Gözünüz aydınlatılmış bu ne telaş arkadaş” ifadelerini kullandı. Murat Dalkılıç da köprü trafiğinin görüntüleri aleyhinde “İyi bari kimse dışarı çıkmıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.