DOLAR 32,3178
EURO 34,8163
ALTIN 2.405,84
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Ünlü isimler 6 Şubat depremlerini unutmadı: Telafisi olmayan tarifsiz acı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık 11 kenti etkileyen iki depremin üzerinden tam bir yıl geçti. Ünlüler de tüm Türkiye’yi yasa boğan depremlerin yıl dönümünde üzüntülerini paylaştı.

06.02.2024
A+
A-

ESRA EROL

Sunucu Esra Erol “Tam bir yıl önce bugünun gecesi, nasıl kabuslu bir sabaha uyanacağımızı bilmiyorduk. Öyle bir acıya uyandık ki iyileşmemiz daha cok uzun zaman sürecek…” ifadelerini kullandı.

HAMDİ ALKAN

Antakyalı olan oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, paylaşımına “Kaybolan, yitip giden, çocukluğum, gençliğim… Ve toprağa karışan dostlarım,akrabalarım… Büyük ailem… Ve yarım kalan hikayeler… Yazılamamış şiirler Gözyaşlarına,meçhule karışan hayaller ve umut kırıntıları. Bizler için bir yıl bir tuş ile bir saniyede ifade ediliyor Ama şehirde kalanlar için her saniye bir yıl gibi geçiyor. Belki de hiç geçmiyor, zaman duruyor. 04.17 de asılı kalıyor. Antakya benim nefesimdi. Öyle kalacak” notunu düştü.

EZGİ MOLA

“Hiç geçmeyecek, azalmayacak, telafisi olmayan, tarifsiz acı.”

NURGÜL YEŞİLÇAY

“1 yıl önce… 6 Şubat’ta kabus gibi bir sabaha uyandık. Hiç unutmadık, çok üzgünüz.”

YASEMİN SAKALLIOĞLU

Yasemin Sakallıoğlu, paylaşımında “6 Şubat 2023, 4.17… Kaç  şey yazıp sildim. Hiçbiri bu tarihe karşı hissettiklerimi anlatmaya yetmedi” dedi.

PINAR ALTUĞ

Altuğ, paylaşımında “6 Şubat 2023… Hiç unutmadığımız, unutamayacağımız bir tarih” ifadelerini kullandı.

ALİŞAN

“Çok büyük bir yıkım ve acı yaşadık 1 sene önce bugün..Kaybettiğimiz bütün canlarımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum.”

YASEMİN ŞEFKATLİ

Yasemin Şefkatli paylaşımına “Uyumak için ışıkları kapattığımız evlerimizin ışıkları bir daha hiç açılmadı” notunu düştü.

ACUN ILICALI

“Unutmadık, unutmayacağız! 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ülkemize de başsağlığı diliyorum. İnşallah bu acılar tekrar yaşanmaz.”

DEMET AKALIN

Şarkıcı Demet Akalın, “Unutmadık” paylaşımında bulundu.

MUSTAFA RAHMAN TOHMA

Depremde annesini kaybeden Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ise “Yarıya indirin bayrakları, memleketimde yas var. Bugün herkesin kalbi sıkışıyor. Herkes bir köşede ağlıyor… Sevdiklerimiz öldü, memleketimiz öldü. Bu acıya yürek dayanmıyor” dedi.

BURAK ÖZÇİVİT

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.