DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Ünlü iş adamından Aylin Coşkun hakkında olay bahis!

26.06.2020
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine tarafından Coşkun, ”Toplamda 51 milyon liralık bir ödeme yaptım, gayrimenkul verdim, ellerinde de çek ve senetlerim var bunların her kuruşuna dek belgelerim vardır.” dedi.

Avukat Seda Cilli ile birlikte önceki gün Baltalimanı Portaxe‘de bir basın toplantısı düzenleyen Cantemur, kameralar karşısına geçti.

İş adamı “Müslüm Gürses dahil olmak üzere bir fazla kişiye sponsorluk yaptım. Aylin Coşkun ile de tanışmamız sponsorluk maksadı ile oldu.

Bizim mağazamıza geldi ve ‘Sponsor olur musunuz?’ dedi. Bizde sponsorluk görüşmelerimiz sonunda 2014 yılında albüm ve billboard lar için yaklaşık olarak 900 bin liralık ödeme yaptık. Sonraki dönemde aramızdaki arkadaşlık ilerledi ve dostluğa dönüştü fakat sevgili olunmadı.

küçük para alışverişleri oldu aramızda, kendimce güven aşılama olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben kendisini tanıdığımda bir kredi kartı borcunu zeka ödeyemeyen bir insandı. Onları bile ben ödedim, elimde belgeleri de mevcuttur.

Aylin coşkun 2016 yılına geldiğimizde korkutma ve şantajlar ile benden çek aldılar. Ben çekleri zamanında ödeyemeyince de benden senetler alındı.

Senetleri de ödeyemeyince Aylin Coşkun ile yemekte çekilen fotoğrafları ailem ile şantaj yaparak bana gösterdiler. Benim aile yapımdan nedeniyle o fotoğrafları görünce ailemin beni reddeceğini düşündüm.

Peşinde ailemin can güvenliği ile ilgili tehditler gelmeye başladı. Çocuklarımın mektep çıkışı fotoğrafları, ailemin AVM’lerde çekilmiş fotoğrafları gösterilerek bana kalırsa Aylin Coşkun kadar tehdit edildim.

Aylin Coşkun’un yanında çağrıldım benden artık nakit olarak bir şey gelmeyince gayrimenkul istediler, bende direndiğim için daha önce hiç tanımadığım birisi kafama silah dayadı ve ertesi gün gayrimenkulümü belirlemek zorunda kaldım.

2018 yılında bu işlem, beni intihara teşebbüse değin götürdü. Bunların hepsine ailemin can güvenliği için boyun eğmek zorunda kaldım.

2018 yılında ailem olayları öğrendikten daha sonra hukuki anlamda işlemlere başladık. Toplamda 51 milyon liralık bir ödeme yaptım, gayrimenkul verdim, ellerinde de çek ve senetlerim var bunların her kuruşuna değin belgelerim vardır.

Aleyhinde taraftan hiçbir şekilde para almadık tam tersine benden aldıkları bütün paralarında dekontları bizde mevcuttur. Bizim onlarla ticari bağlamda hiçbir şekilde ortaklığımız olmamıştır yalnızca sponsorluk yapıyorduk. Konu şu an yargıdadır, Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.