DOLAR 32,1756
EURO 35,0013
ALTIN 2.500,23
BIST 11.067,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Ünlü borsacı hakkında cinsel saldırı iddiası! 

17.08.2022
A+
A-

Medyaradar’ın haberine göre İstanbul’da ünlü borsacı Nihat Ö. hakkında eski çalışanı S.İ. adlı kadının şikâyeti üzerine cinsel saldırı ve hakaret iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. S.İ. çok sayıda cinsel saldırıya maruz kaldığını iddia ederken, Nihat Ö.’nün de genç kadını şantaj suçundan savcılığa şikâyet ettiği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddet Bürosu tarafından S.İ.’nin şikâyeti üzerine başlatılan soruşturmada, şu iddialarda bulunuldu;

OTELE GÖTÜRDÜ

Borsacı Nihat Ö. ile 12 yıl önce tanıştığını belirten S.İ. dilekçesinde, o dönem 21 yaşında olduğunu, ünlü borsacının kendisini tehdit ederek bir otelde tecavüz ettiğini iddia etti. 2020 yılına kadar Nihat Ö.’yle zoraki sürecin devam ettiğini belirten S.İ. dilekçesinde, “Sinirli ve kıskançtı. Beni cinsel ilişkiye zorluyor sinirlendiğinde dövüyordu. Altı yıl şirketinde çalıştım” dedi.

ÇALIŞANLAR ÇIĞLIKLARIMI DUYDU

Geçtiğimiz yıl Nihat Ö.’nün doğum gününde evinde yemek yedikten sonra kendisine tecavüz ettiğini ileri süren S.İ., elinde görüntülerim olduğunu ve bunları internete vereceğini belirterek kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Son olarak mart ayında Nihat Ö.’nün ofisinde önce dayak attığını sonra da tecavüz ettiğini ileri süren S.İ., şirket çalışanlarının çığlıklarını duyduğunu, muhasebe müdürünün kendisini teselli ettiğini iddia etti.

Dilekçede Nihat Ö.’nün kendisini takip ettirdiğini, 10-15 telefonu bulunduğunu, farklı numaralardan arayarak tehditlerini sürdürdüğünü ileri sürdü. Nihat Ö.’nün başkasıyla evlenmesine izin vermediğini iddia eden genç kadın, psikolojisinin bozulduğunu dilekçesinde anlattı.

ŞANTAJ İDDİASIYLA TUTUKLANDI

Birlikte olduğu dönemlerde çekildikleri özel fotoğraf ve mesajlardan korktuğu için kendisi hakkında şikayetçi olmaması için Nihat Ö.’nün savcılığa hakkında şantaj suçundan şikâyeti üzerine tutuklandığını belirten S.İ. 19 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olduğunu dilekçesinde anlattı.

İFADENİ DEĞİŞTİR BASKISI

Nihat Ö.’nün çok sayıda tanıdığı yargı mensuplarının bulunduğunu belirten S.İ., cezaevine bir gece avukatın ziyarete geldiğini ve ifadesini değiştirmesi durumunda 10 milyon TL vereceklerini söylediğini iddia etti. Avukat hakkında suç duyurusunda bulunan S.İ., “Avukat bana aynı dosyada şüpheli K.A.’nın talimatıyla şantaj yaptığımı söylememi istediler. Avukat beni ailemle tehdit etti” dedi.

İFTİRA ATIYORLAR

Borsacı Nihat Ö.’ye yurtdışı numarasından fotomontaj olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf gönderildiğini ve “Bütün twiter hesaplarını kapatman için 10 dakikan var” şeklinde mesaj atıldığını belirten S.İ., “Nihat Ö.’nün hayal ürünü senaryosuna, Z.B. adlı kadın tanıklık yapması sonucu cezaevinde 19 gün kaldım. Soruşturma devam ediyor” diyerek iftira suçundan ayrıca savcılığa şikâyette bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.