DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

University4Society Hacettepe Bootcamp Başvuruları Başladı

08.05.2023
A+
A-

University4Society, 35 farklı üniversitede girişimcilik etkinlikleriyle ilgilenen topluluklar tarafından gerçekleştiriliyor. University4Society Hacettepe Bootcamp etkinliği, bu sene 19-20-21 Mayıs 2023 tarihinde Hacettepe Teknokent’te düzenlenecek.

Türkiye’den üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen bir inovasyon yarışması University4Society Hacettepe Bootcamp; katılımcı ekiplerin desteğiyle, 48 saat içinde toplumsal sorunları teknoloji ile çözen inovatif fikirleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Bootcamp nedir?

Tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren, tüm Türkiye’den üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen bir inovasyon yarışması olan Bootcamp, katılımcı ekiplerin desteğiyle 48 saat içinde toplumsal sorunları, teknoloji ile çözen inovatif fikirleri hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Yarışma, mentörler ve alanında uzman eğitimciler sayesinde bu fikirleri geliştirmek için farklı bakış açıları sunuyor.

Hayalinizdeki iş fikrini gerçeğe dökmek için bir hafta yeter!

Tasarım, yazılım ya da iş geliştirmeyle ilgileniyorsanız, iş fikrinizi hayata geçirmek için 48 saatiniz var. Yarışmaya ekipler halinde katılabileceğiniz gibi, bireysel olarak da gelebilir ve diğer takımlara katılabilirsiniz.

University4Society ile problemlere teknoloji tabanlı çözümler üreterek girişimini hayata geçirebilir, şirketleşmeye bir adım daha yaklaşabilir ve içinde yüzlerce girişimci, mentor ve yatırımcının olduğu ekosisteme dahil olabilirsiniz.

Bunu yaparken, mentorlar ve eğitmenler sayesinde gerçek bir iş modeli nasıl kurgulanır daha iyi öğrenebilir ve farklı bakış açıları keşfedebilirsiniz.

Rekabetin ve eğlencenin bir arada olacağı Bootcamp’e başvurmak için linkteki formu doldurabilirsiniz. 

Daha detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.

Anneleri Mutlu Edecek Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.