DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Üniversite rektöründen randevu itirafı: Ben de alamıyorum, torpil yaptırıyorum

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, üniversite bünyesindeki diş hekimliği hastanesinden randevu almak için torpil yaptırdığını açıkladı. Rektör Okumuş, randevuların dakikalar içinde dolması nedeniyle …

10.01.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, üniversite bünyesindeki diş hekimliği hastanesinden randevu almak için torpil yaptırdığını açıkladı. Rektör Okumuş, randevuların dakikalar içinde dolması nedeniyle kendisinin dahi randevu alamadığını belirtti.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında üniversitenin akademik çalışmaları başta olmak üzere mali durumu ve çalışma sistemine dair açıklamalarda bulundu.

REKTÖR OKUMUŞ’TAN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İTİRAFI

Açıklamasında Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili gelen şikayetlere değinen ve ilginç bir konuya değinen Rektör Okumuş, şunları söyledi: “Çok rahatlıkla şu an da birçok büyük üniversite ile yarışabilecek durumda akademik kadroya sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Diş Hekimliği Fakültesinde birçok diş bölümümüzde hekim yokken, hoca yokken biz de 3 hoca var. Birçok üniversitenin gıpta ile baktığı durumdayız. Diş hekimliğinde akademisyen sayısını artırdık. Asistan sayısını artırdık. Diş Hekimliği Fakültesi açıldı, oraya öğrenci almaya başladık. Buradaki öğrencilerin staj uygulamaları bize ciddi avantaj sağladı.

Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş

“BEN DE RANDEVU ALAMIYORUM, TORPİL YAPTIRIYORUM”

Okumuş, diş hekimliği fakültesinden randevu alabilmek için torpil yaptırdığını söyledi. Okumuş, “Bunun sonucunda daha fakültenin açıldığı ikinci üçüncü yılında neredeyse boş olan Diş Hekimliği Fakültesi ful kapasite gitmeye başladı. Ful kapasiteyi geçtik en çok şikayet aldığım yer olmaya başladı randevu alamıyoruz diye. Ben de alamıyorum. Torpil yaptırıyorum açıkça söyleyeyim. Çünkü randevuyu açtığınız zaman dakikalar içerisinde kapanıyor, anında doluyor. Çünkü çok fazla tercih var” dedi.

Rektör Okumuş’un açıklamaları kamuoyunda yankı bulurken, özellikle sosyal medya kullanıcıları ‘torpil’ söylemine tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.