DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Ünal Aysal’ın lüks otelinde SPA krizi!

16.06.2020
A+
A-

İstanbul’daki Hotel Les Ottomans’da ‘SPA’ sorunu yaşanıyor. Lüks otelin spor salonu ve SPA’sı için yıllık peşin ödeme yapan çok sayıda kişi, bu alanların açılmayacağını öğrenince ödedikleri ücreti geri istedi. Ancak aidat talep eden müşterilere ödemeler yapılmadı.

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ile eski eşi Ahu Kerimoğlu’nun sahibi oldukları Hotel Les Ottomans’ın SPA ve spor salonuna aza olanlar, laf konusu mekanlar açılmayınca paralarını geri edinmek istedi.

Arasında meslek ve magazin dünyasından kişilerin de olduğu bir fazla isim, otelin spor salonu ve SPA’sı için pandemi öncesinde takvim 5 ile 15 bin TL ödeme yaptı.

Üyeler, koronavirüs nedeni ile 23 Mart’tan beri kapalı olan otele 1 Haziran’da baştan gitti.

Ama otel görevlileri, üyelere “Otel kısmı, spor salonu ve spa açılmayacak. Yalnızca restoranların açılacağı söylendi” bilgisini verdi.

Otelin spor salonuna üyelik için geçen şubat ayında 5 bin TL ödediğini söyleyen bir iş insanı Hürriyet’e “Salonda yer alan eşyamı deha almam kolay olmadı. Çalışanlar da acelecilik. Onlar da işsiz kalacakları endişesi taşıyor” dedi.

Konu ile ilgili otele varmak istediğimizde ise cevap alamadık. Otelin telefonlarını uzun vakit açan olmadı. Ünlü otel, geçen sene sonunda icradan satmak kararı ile gündeme geldi.

Alacaklı özel bir banka 440 milyon TL muhammen değerinde ile oteli satışa çıkardı. Anılan ihaleye günler kala, otelin bağlı olduğu şirket için konkordato talep edilmişti. Anılan davanın duruşması ise 26 Haziran’da görülecek.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/luks-otelde-spa-bilmecesi-41542528

Kaynak: patronlardunyasi.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.