DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Ümraniyespor maçının ardından konuşan Okan Buruk transfer istediği mevkiyi söyledi

Süper Lig devi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-1’lik Ümraniyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. “SOL BEKE İHTİYACIMIZ VAR” Transfer yapacakları mevkiyi dile getiren antrenör, “Sol beke takviye yapacağız. Yerli de olabilir, yabancı …

19.01.2024
A+
A-

Süper Lig devi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-1’lik Ümraniyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

“SOL BEKE İHTİYACIMIZ VAR”

Transfer yapacakları mevkiyi dile getiren antrenör, “Sol beke takviye yapacağız. Yerli de olabilir, yabancı da olabilir. İkisi de olabilir ama şu anda net olarak sona yaklaştığımız bir transfer yok. Belirlediğimiz, istediğimiz, düşündüğümüz oyuncular var. Diğer bölgeler için elimizde oyuncular var, elimizdeki oyunculardan herhangi bir satış gerçekleşirse, yer açarsak farklı bir mevkiye de transfer olabilir. Kulübün kasasına girecek para bu anlamda önemli” dedi.

“TRANSFERLERE BAKACAĞIZ”

Okan Buruk, “Şu anda tek düşüncemiz, kadromuzdaki oyuncularla maçları oynamak. Transfere bakacağız. Önceliğimiz sol bek. Eksikliğimiz orada. İlk isteğim teknik adam olarak sol bek. Diğer mevki için geçen sene de bunu yaşadık, Türkiye’de transfer açıkken farklı bir şey çıkabiliyor Zaniolo gibi. Bekleyeceğiz. Birini alacaksak bizi ileriye götürecek bir oyuncu almak istiyoruz” dedi.

“BİR DEĞİŞİM OLABİLİR”

Takımı hakkında konuşan ve oyuncuların performansına değinen Buruk, “9 tane oyuncu geldi, bunların hepsinden performans almaya çalışıyoruz. Bir yarış var. Bazen az, bazen çok süre aldılar. Bundan sonraki süreçte de oyuncuları görüp değerlendirmek istiyorum. İyi oyunculara sahibiz. Bazılarından az bazılarından çok verim aldık ama bir değişim her zaman olabilir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.