DOLAR 32,3869
EURO 35,2153
ALTIN 2.326,10
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ümit Erdim: “Kuzenimi gezmeye çıkardık”

03.04.2019
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nden Emre Çevik’in haberine göre kızı Ses ile birlikte birbirinden neşeli videolar çeken ve sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminde yer almayı başaran oyuncu Ümit Erdim, eşi Seda Erdim ve kızları Ses geride bıraktığımız gün İstinye’de objektiflere takıldı.

Alışveriş merkezinde bulunan bir mekanda  kısa süre oturan ve çıkışta gazeteciler ile karşılaşan Erdim ailesi muhabirlerin fotoğraf isteklerini geri çevirmediler. “Kuzenim burada bizi ziyarete geldi, onunla gezmeye geldik.” diyen Ümit Erdim, kızı ile alakalı sorulara ise “Maşallah diyelim, çok iyiyiz. Hızlı büyüyor ve bağımız çok kuvvetli.” demek ile yetindi.

Kısa süreli sohbet sonrası alışveriş turuna devam eden ünlü oyuncu ve ailesi daha sonra özel araçları ile alışveriş merkezinden ayrıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.