DOLAR 32,3943
EURO 34,5746
ALTIN 2.380,12
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Uğur Dündar ve Metin Akpınar Davası

Uğur Dündar ve Metin Akpınar Davası’nda yaşanan gelişmeler, detayları ve son durum hakkında en güncel bilgileri bu içeriğimizde bulabilirsiniz. Türkiye’nin önde gelen isimlerini ilgilendiren bu dava süreci hakkında merak ettiklerinizi keşfedin.

18.04.2024
A+
A-

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun, babasının Uğur Dündar olduğunu iddia ederek dava açması, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Uğur Dündar, babalık iddialarını kesin bir dille reddederek DNA raporu ile durumu açıkladı.

Uğur Dündar’ın Açıklamaları

Uğur Dündar'ın Açıklamaları

Uğur Dündar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dava sürecini detaylı bir şekilde anlattı. Dündar, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, Adli Tıp Kurumu’nun raporuyla biyolojik babalık iddialarını reddettiğini ifade etti. Ayrıca, ilişki yaşadığı iddia edilen kişiyi de tanımadığını vurguladı.

Duygu Nebioğlu’nun Açıklamaları

Duygu Nebioğlu'nun Açıklamaları

Duygu Nebioğlu, babasının kimliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, annesinin 6 çocuğundan birinin babasının ünlü bir isim olduğunu belirtti. Bu ismin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu, dava sürecine ve annesinin yaşadıklarına ilişkin detaylar paylaştı.

Uğur Dündar, gizlilik kararı nedeniyle sessiz kalmayı tercih ettiklerini, ancak karşı tarafın açıklama yapması üzerine Adli Tıp Kurumu’nun DNA incelemesinin sonucunu paylaştıklarını belirtti. Mahkemenin gizlilik kararına titizlikle uyduklarını vurgulayan Dündar, konunun artık kapandığını ve kamuoyuna duyurduklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.