DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Uğur Dündar ile Yıllık yazarının ‘kira’ münakaşası!

09.06.2020
A+
A-

Yıllık Gazetesi Ankara temsilcisi Başarı Şahin, gazeteci Uğur Dündar’ın 25 sene öncesine ait sosyal medyada konuşulan kavga görüntülerine atıfta bulunarak çarpıcı bir paylaşımda bulunmuştu.

“İŞİ MUHALİFLERE İFTİRA ATMAK OLAN TETİKÇİ”

Zafer Şahin’in paylaşımına Uğur Dündar’dan çok sert tepki geldi. 

Dündar, Twitter’dan yaptığı açıklamada Başarı Şahin için ad vermeden “İşi muhaliflere iftira atmak olan bir tetikçi” olarak bahsederken Şahin’in iddiasının ise yalan ve kötüleme olduğunu söyledi. Dündar hem “Kirası 42 bin lira olmasına rağmen sadece 29 bin lira almışız! Bin kez denetimden geçen kazanç/verasetle mal sahibi edinmek kabahat değildir. İftira suçtur!” dedi.

Dündar paylaşımında devamla “Kazancımızla salgında bir fazla esnafa takviye ettiğimizi, arasında şehit polis çocuğunun da bulunduğu öğrencilerimizin burslarını kesmediğimizi söylemek zorunda bırakan müfteriyi Allah’a ve sizlerin temiz vicdanlarınıza havale ediyorum!..” ifadelerini kullandı.

İşte Uğur Dündar’ın o paylaşımları:

“İşi muhaliflere karalamak olan bir tetikçi, kiracımıza salgında indirim yapmadığımız için ayrıldığını yazmış. Büyük yalan! Kirası 42 bin lira olmasına rağmen sadece 29 bin lira almışız!  Bin defa denetimden geçen kazanç/verasetle mal sahibi almak suç değildir. İftira suçtur!

Daha Sonra da ‘Ben ayrılıyorum’ deyip gitmiş! Kazancımızla salgında bir çok esnafa takviye ettiğimizi, aralarında şehit polis çocuğunun da bulunduğu öğrencilerimizin burslarını kesmediğimizi anlatmak zorunda bırakan müfteriyi Allah’a ve sizlerin pak vicdanlarınıza havale ediyorum!..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.