DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Üfürükçü hem parasını aldı, hem istismar etti!

12.09.2023
A+
A-

HALKTV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na geçen günlerde dikkat çeken bir başvuruda bulunuldu. Şikâyette bulunan kişi, bir restoranda asgari ücretli olarak çalıştığı öğrenilen H. S. (52) Şüpheli konumda ise Murat Algaç (37) isimli bir kişi yer aldı.

Suç duyurusuna göre, oğlu ile bir takım sorunlar yaşayan anne H. S. bu süreçte Murat Algaç ile tanıştı.

Algaç kendisini ‘hoca’ olarak tanıttı. Oğlunun kendisinden daha fazla uzaklaşmasından endişe eden anne H. S., Algaç’ın söylemlerinden etkilendi.

‘BU BÜYÜYÜ ANCAK BEN BOZARIM’

“Oğluna büyü yapılmış. Bu büyüyü ancak ben bozarım” diyen Algaç bir muska hazırlayacağını söyleyerek H. S.’den 20 bin TL aldı. Algaç, içinde ne olduğu bilinmeyen bir muskayı H. S.’ye verdi ve parayı aldı.

‘BİRLİKTE OLALIM MUSKANIN ETKİSİ ARTSIN’

H. S.’yi etkisi altına aldığını gören Algaç, yeni bir hamlede daha bulundu. Algaç H. S.’ye “Muskanın etkisinin artması için münasebete girmemiz gerekir” dedi. Algaç, kadını birlikte olmaya da ikna etti. Algaç, H. S. ile birlikte olduktan sonra bu kez “Artık sevgili olduk. Evlenmemiz gerekir” dedi.

20 BİN TL DAHA ALDI İZİNİ KAYBETTİRDİ

Algaç, H. S.’ye “20 bin TL daha verebilirsen iyi olur. Borçlarımı ödeyeyim. Ondan sonra evleniriz” dedi. Algaç bir 20 bin TL daha aldıktan sonra sırra kadem bastı.

‘GECE EVİNDE MUSLUK AÇILACAK’

H. S., dolandırıldığını anlayınca bu kişiye ulaşmaya çalıştı ancak sonuç alamadı. Bu süreçte Algaç, farklı bir numaradan H. S.’ye ulaştı. 10 Haziran 2023 günü Algaç, mağdur kadına “Sesi duydun mu. Gece evinde musluk açılacak. Öyle bir rüya göreceksin ki, senin işin bitti artık” şeklinde mesaj gönderdi.

AÇIK SAÇIK FOTOĞRAFLAR ATTI

Mesajın atıldığı numarayı arayan H. S. parasını istedi. Algaç, aldığı parayı inkâr ettiği gibi kadını tehdit ederek para istemeye devam etti.

Bu süreçte Algaç, H. S.’ye açık saçık bir dizi mesaj ve fotoğraf gönderdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.