DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ucuz GoPro aksiyon kamerası mı geliyor?

27.03.2018
A+
A-

Yeni ucuz GoPro Hero modelinin sadece saniyede 60 kare ile 1080p Full HD video çekimi yapabileceği söyleniyor. Maalesef, 4K video çekim özelliği bu üründe mevcut olmayacak gibi gözüküyor. Ayrıca, 10 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf ve 10 metre derinlikteki suya dayanıklılık da diğer beklentiler arasında. Ürün tasarımının ise Hero 5 Black ve Hero 6 Black ile aynı şekilde olacağı söyleniyor. Kısacası, yine önde küçük LCD ekran, arkada ise büyük dokunmatik ekran görebiliriz. Neyse ki bu üründe küp tasarımla karşılaşmayacağız.

Şirketin uygun fiyatlı bir model çıkarma ihtiyacında rakiplerinin de piyasaya sağlam bir giriş yapması gösteriliyor. Piyasada birçok uygun fiyatlı aksiyon kamerası bulmak mümkün. Haliyle GoPro da giriş seviyesi piyasasında yer almak ve kendini unutturmamak zorunda.

GoPro Hero 6’yı bu hale getirdik!

GeoPro Hero 6’yı bazı aksesuarlarla profesyonel kamera haline getirdik. Bu videoda, hangi parçaları kullandığımızı ve ne kadar maliyetle bu işi yaptığımızı anlattık. Keyifli seyirler.

Giriş seviyesi GoPro aksiyon kamerası için fiyat aralığı olarak ise 179-200 dolar ön görülüyor.

:: Uygun fiyatlı bir GoPro aksiyon kamerası almayı düşünür müsünüz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.