DOLAR 32,4868
EURO 34,7362
ALTIN 2.408,56
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Twitter’da BTS rüzgarı!

03.10.2018
A+
A-

BTS Ekim ayında, Amsterdam ve Berlin öncesi, Londra’da verecekleri iki konser ile başlayacak Love Yourself Avrupa turuna çıkacak. Paris’teki iki konserin ardından BTS, Avrupa’ya tekrar veda edecek.

Popüler KPOP grubununun Kore dışındaki ilk Love Yourself konserini kapsayan Los Angeles turunun ilk iki gününde, fanları dünya çapında 1,7 milyondan fazla Tweet attı.

BTS’nin Twitter’da en popüler KPOP sanatçısı ve en çok takip edilen Kore hesabı olması sebebiyle Twitter, grubun logosundan esinlenerek tasarlanan özel bir emoji ile Love Yourself turunu kutladı. Bu özel emoji, hayranlar aşağıdaki hashtag’lerle tweet attığında belirecek: Bu hastag’ler ise şöyle;

Celebrate the start of @BTS_twt’s Love Yourself tour with new Twitter emojis!

➖ #BTS
➖ #BTSWorldTour
➖ #BTSLoveYourselfTour
➖ #BTSLYtour

Tweet the hashtags to unlock and share where you’ll be seeing BTS on tour. ? pic.twitter.com/Rwn5l9Kv4B

— Twitter Music (@TwitterMusic) August 27, 2018

BTS kimdir?

Bangtan Boys veya Beyond The Scene olarak da bilinen BTS, Güney Koreli yedi erkekten oluşan bir pop müzik grubu. İsimleri ‘Kurşun Geçirmez İzciler’ anlamına gelen “BangTan Sonyeondan’’ kısaltması.

Grup, 2017’de bir Billboard Müzik Ödülü kazanan ilk KPOP grubu oldu. 2018’de ise ödül töreninde sahne alan ilk KPOP grup olan Koreli grup aynı yıl Billboard 200 listesinde bir numarada yer aldı.

BTS’nin düzenli güncellemelerle Twitter’daki hayranlarıyla iletişim kurmasının yanı sıra, hayranlar da Twitter‘ı kullanarak dünyanın dört bir yanından diğer hayranlarla yakın iletişim kurabiliyor.

Yıllar içinde, sadece bilgi alışverişi için değil, aynı zamanda her fırsatta birbirini destekleyen dünya çapında önemli bir topluluk ortaya çıktı.

Işitme engelli genç bir İspanyol’un tweetinden de bunu görebilirsiniz. Paris’teki popüler grubun konseri için ayarlanan işaret dili tercümanı bulunmadığı için, bu kullanıcı Twitter’daki hayran topluluğuna yöneldi ve yardım istedi. Çok kısa bir süre içinde, birçok hayran yardım teklif etti.

@BTS_twt @bts_bighit Hello Big Hit and BTS.
Please help me.
Thank you very much.#BTSLoveYourselfTour pic.twitter.com/dlBzPnhRBv

— Puri Blanco Redondo (Deaf) (@RankaArioka) September 10, 2018

BTS fanları Türkiye’de oldukça fazla!

Türkiye’de oldukça fazla hayrana sahip olan grubun Türkçe tweetlerle hayranları bilgilendiren bir hesabı bulunuyor. 76 binden fazla hayran bu hesabı takip ederek popüler KPOP grubu hakkında an be an bilgi alıyor.

[181002] Fortnite Emote’de @BTS_twt’in danslarının birleştirilmiş versiyonu bulunuyor.pic.twitter.com/Pw8tQUKTzd

— BTS ARMY TURKEY (@bangtantr) October 2, 2018

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.