DOLAR 32,3785
EURO 34,6949
ALTIN 2.398,51
BIST 10.169,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Twitter abonelik sistemi ortaya çıktı Twitter, abonelik sistemiyle ortaya çıktı. Birçok serviste yer alan özelliğin, sosyal medya platformunda…

09.07.2020
A+
A-

Sosyal medya platformunun yeni sistemi “Full-stack developer” iş ilanında ortaya çıktı. İlanın açıklama kısmında Gryphon ismi verilen kod ismiyle birlikte bir proje geliştirildiği belirtildi. Bu proje için de yazılım uzmanı arandığı aktarıldı. Yeni kurulacak geliştirici takımıyla birlikte abonelik sisteminin kullanıma alınması amaçlanıyor.

Henüz geliştirme aşamasına bile başlanmayan Twitter abonelik sistemi, platform için bir ilk olacak. Bu da ilanda belirtilirken, servisin hangi detaylara ait olacağına dair bir bilgi paylaşılmadı.

twitter abonelik

Beklentilere göre Twitter, Twitch benzeri bir yapıda abonelik sistemine sahip olacak. Özel paylaşımlar, paylaşımlarda özel etiketler, yorumlarda öne çıkma vb. özelliklerin kazandırılabileceği belirtiliyor.

Aboneliğin nasıl çalışacağına bir bilgi ise henüz yok. Ancak kullanımı tekrardan artan sosyal medya platformu, kullanıcıları kendine daha çok çekmek için yeni adımlar atıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.