DOLAR 32,5297
EURO 34,8438
ALTIN 2.473,91
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Twitch rekordan rekora koşuyor

03.04.2020
A+
A-

2019’un son çeyreğine kıyasla, Twitch’in izleyiciliği genel olarak yüzde 17 arttı. Ancak sadece görüntüleme sayıları artmıyor. Twitch nimetinden yararlanmak isteyen çok sayıda flama var. Twitch’te özellikle benzersiz kategoriler de yüzde 33’lük bir artış kaydedildi. Ancak izleyici oranının tüm bu kanallara nasıl yayıldığı bilinmiyor. Katılan yeni flamalara, turları iptal edilen müzisyenler de dahil. Dolayısıyla müzik ve sanat kategorisinin izlenme saatleri 92.000 saatten 574.000 saate ulaştı.

Toplam izlenme saatleri

The Last of Us 2 için kötü haber geldi!

PlayStation, mevcut küresel kriz Corona virüsü pandemisi nedeniyle oyunseverler tarafından uzun zamandır dört gözle beklenen oyunlar hakkında Perşembe günü açıklamada bulundu.

Twitch’i YouTube Gaming takip ediyor

Twitch açık arayla diğer platformlara göre önde gelmeye devam ediyor. Twitch, geçtiğimiz çeyrekte izlenen toplam saatleri yüzde 65’e varırken ve YouTube Gaming ise yüzde 22 ile ikinci olmuştu. YouTube’da da benzer şekilde artışlar görüldü. Toplam çeyrekte yüzde 13 artışla 1,1 milyar toplam saate ulaşan platformun tüm zamanların en yüksek üç aylık eşzamanlı görüntülemesi ise yaklaşık 500.000 oldu. Benzer şekilde Facebook Gaming de artış kaydetti ve çeyrekte 554 milyon saate ulaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.