DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Twitch abonelik ücretlerine zam: 2024 Twitch abonelik fiyatları ne kadar olacak, ne zaman zamlanacak?

Twitch abonelik ücretlerine zam geliyor. Dünyanın en popüler yayın platformları arasında yer alan ve yayıncılar için bir gelir kaynağı olan Twitch, abonelik ücretlerine yüzde 340’a varan fiyatlarla zam yapılacağını duyurdu. Abonelik fiyatları kademeli olarak değişecek. Peki, 2024 Twitch abonelik fiyatları ne kadar olacak, ne zaman zamlanacak?

21.02.2024
A+
A-

2024 Twitch abonelik ücretlerinin ne kadar olacağı, hem yayın platformunu kullanan kişiler hem de yayıncılar tarafından sorgulanmaya başladı. Twitch, yayıncıların artan maliyetlerini ve bazı yerel para birimlerindeki dalgalanmaları dikkate alarak bazı ülkelerde abonelik fiyatlarına zam yapılacağını açıkladı. Peki, Twitch abonelik fiyatları ne kadar olacak, ne zaman zamlanacak?

TWİTCH’TEN ABONELİK ÜCRETLERİNE ZAM

Twitch Blog tarafından yapılan abonelik ücretlerine zam açıklaması şu şekilde;

“Twitch yayıncıları, topluluklarını oluşturmak ve hedeflerine ulaşmakta gelir getirici araçlarımızı kullanıyorlar. Bunlardan Abonelik, izleyicilerin sevdikleri yayıncıları desteklemesine olanak sağlayan en önemli araç.

İlk günden bu yana abonelik fiyatları hiç yükseltilmemiş, hatta 2021 yılındaki yerel fiyatlandırma uygulaması ile pek çok ülkede fiyatlar düşürülmüştü. Şimdi ise, yayıncıların artan maliyetlerini ve bazı yerel para birimlerindeki dalgalanmaları dikkate alarak bazı ülkelerde abonelik fiyatlarını güncelliyoruz.”

TWİTCH ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR OLACAK?

28 Mart’tan itibaren Türkiye’de her üç kademedeki abonelik ve hediye abonelik fiyatları güncelleniyor.

Yeni abonelik fiyatları şu şekilde olacak:

Kademe 1

43,90 TL

Kademe 2

87,90 TL

Kademe 3

215,90 TL

NTV

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.