DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

TV8 Halka Arz İçin Başvuruyu Resmen Başlattı: 35 Milyon Pay İlan Edildi

TV8, halka arz başvurularını açıkladı; 35 milyon pay için başvurular başladı. Detaylar ve yatırımcı yönlendirmesi burada.

15.11.2025
A+
A-

TV8 TV Yayıncılık A.Ş., halka arz sürecini resmen başlatma adımını attı. Şirket, sermaye artırımı ve ortak satış yöntemiyle pay satışı gerçekleştirmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurusunu tamamladı. Başvurunun onaylanması durumunda TV8, medya sektöründe bu dönemde öne çıkan halka arzlardan biri olarak değerlendirilecek.

Halka arz gelirlerinin nasıl değerlendirileceği ve yatırımcı ilgisinin nasıl şekilleneceği konuları ise yatırım çevrelerinde en çok konuşulan başlıklar arasında yer alıyor.

TV8 Halka Arz İçin Başvuruyu Resmen Başlattı: 35 Milyon Pay İlan Edildi

35 MİLYON PAY SATIŞA SUNULACAK

Şirket, 21 milyon TL nominal değerli (21 milyon adet) yeni payı halka arz yoluyla satışa çıkaracak. Ayrıca, şirketin ortağı Acun Medya Holding A.Ş., sahip olduğu paylardan 14 milyon TL nominal değerli (14 milyon adet) payı da ortak satış yöntemiyle halka arz edeceğini duyurdu. Böylece toplamda 35 milyon TL nominal değerli ve 35 milyon adet payın halka arz edilmesi planlanıyor.

Kaynak: Ensonhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.