TV8 Halka Arz İçin Başvuruyu Resmen Başlattı: 35 Milyon Pay İlan Edildi
TV8, halka arz başvurularını açıkladı; 35 milyon pay için başvurular başladı. Detaylar ve yatırımcı yönlendirmesi burada.
TV8 TV Yayıncılık A.Ş., halka arz sürecini resmen başlatma adımını attı. Şirket, sermaye artırımı ve ortak satış yöntemiyle pay satışı gerçekleştirmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurusunu tamamladı. Başvurunun onaylanması durumunda TV8, medya sektöründe bu dönemde öne çıkan halka arzlardan biri olarak değerlendirilecek.
Halka arz gelirlerinin nasıl değerlendirileceği ve yatırımcı ilgisinin nasıl şekilleneceği konuları ise yatırım çevrelerinde en çok konuşulan başlıklar arasında yer alıyor.

35 MİLYON PAY SATIŞA SUNULACAK
Şirket, 21 milyon TL nominal değerli (21 milyon adet) yeni payı halka arz yoluyla satışa çıkaracak. Ayrıca, şirketin ortağı Acun Medya Holding A.Ş., sahip olduğu paylardan 14 milyon TL nominal değerli (14 milyon adet) payı da ortak satış yöntemiyle halka arz edeceğini duyurdu. Böylece toplamda 35 milyon TL nominal değerli ve 35 milyon adet payın halka arz edilmesi planlanıyor.
Kaynak: Ensonhaber